Szoboszlai valóban ekkora sztár lett külföldön, vagy csak a magyar média fújja fel?
Akkora karriert fog Szoboszlai befutni a Premier League-ben, mint Bogdán Ádám a Liverpoolban. 2 mérkőzést kapott összesen, utána kölcsönadták alsóbb osztályok csapatainak, de ott se tudott sokat játszani, mert állandóan megsérült, nem bírta az angol focit a fizikumával. 5 év alatt Bogdán mindösszesen 37 mérkőzésen lépett pályára, ebből 2 az angol élvonalban, a többi pedig alsóbb osztályok csapataiban kölcsönjátékosként. Többet volt a gyengélkedőn, mint a pályán.
Szoboszlai néhány mérkőzés (vagy edzés) múlva lesérül és utána hónapokig kispadon se fogod látni az új csillagodat. A Liverpool vezetése pedig látva, hogy nincs meg a kellő fizikuma Szoboszlainak az angol élvonalhoz, kölcsön fogja adni egy League One-ban játszó csapatnak. Onnan pár év múlva tárt karokkal várja majd a Ferencváros. 💚💚💚💚
#12 Egyetértek.
Ma a Newcastle ellen szerintem meg is sérül.
Én nem állítom, hogy értek a focihoz. Szoboszlai pályafutását már a Salzburg óta nézem, a Lipcsét is miatta követtem, majdnem minden mérkőzését megnéztem. Ezek alapján azt mondom, hogy Szoboszlai egy világklasszis lesz a Liverpoolban, néhány év múlva ugyanolyan ismert név lesz, mint Modric, Kroos vagy korábban Özil vagy Steven Gerard, akinek a mezszámát viseli... stb. Mindenki tudni fogja legalább Európában, hogy kicsoda.
Ez a dzsudzsákozás, bogdánozás nevetséges, ezekből látszik, hogy csak szokásos mentalitás megy itt, és valójában fogalmatok nincs, kiről beszéltek (már aki ilyeneket ír).
Azt külön unszimpatikus számomra, hogy az előbb felsorolt külföldi klasszis neveknek (és sok egyéb másnak is, Ronaldo, Mbappé, Messi stb.) rengeteg magyar fanja van, akik istenítik ezeket a játékosokat. És pont ezek az emberek nem akarják észre venni, amikor egy ilyen szintű játékos magyarként emelkedik fel. Az az érzésem, hogy évek múlva, amikor már tényleg klasszis szinten lesz, ti még mindig dzsudzsákozni fogtok, miközben Liverpoolban már most rajongótábora van...
Lehet lepontozni, de ez a válaszom itt lesz évek múlva is. Majd meglátjuk, kinek lett igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!