Van aki még ebben reménykedik?
Nem igazán csípem a Szaúd Arábiai labdarúgás politikát.
Nyilván teljesen egyértelmű, hogy a 2025-ös módosított klubvilágbajnokságra készülnek és ezért próbálnak oda sztárokat csábítgatni és van aki ennyi pénzért nyilván oda is megy de amennyire észre vettem még azért vannak jó páran akik még ennek ellenére is európában akarnak focizni.
Meg a legnagyobb sztárokat azért szerencsére nem sikerült megszerezniük.
Cristiano Ronaldo és Neymar már messze túl van a top formáján akiket meg tudtak szerezni.
Bár ezeken kívül is szereztek magas kvalitású játékosokat de még ennek ellenére sem lehet a Szaúdi ligát összehasonlítani a topligákkal de még szerintem az MLS is erősebb.
Én nagyon reménykedem benne, hogy amikor jön a módosított klub vb úgy szétverik ezeket a Szaúdi klubokat az Európaiak, hogy azt se fogják tudni, hogy merre van az előre.
Pedig de, teljesen az, igazából a bővített klub-vb minden európai érintettnek egy púp lesz a hátán. Szóval nem emiatt fossák a milliárdokat a sivatagi focira, hanem egy múló divat miatt, amibe a 2030-as vagy '34-es foci-vb rendezése is része lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!