Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan tudnék focistáktól...

Hogyan tudnék focistáktól aláírást szerezni?

Figyelt kérdés

2023. aug. 10. 01:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Melyiktől? Megpróbálhatsz edzéshez menni vagy meccs előtt/után a stadion sportolói bejáratánál
2023. aug. 10. 09:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg néhány klub küldd vissza aláírásokat ha írsz nekik levelet. Német kluboknál szokott főleg működni úgy hallottam, de magyar kluboknál is el tudom képzelni
2023. aug. 10. 22:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én pár éve írtam az összes akkori NB1-es csapatnak.

Az MTK küldött kártyákon az egész csapattól aláírásokat, a Fradi mondjuk a csapat feléről, de ott is mindenki külön kártyán, illetve az Újpest visszaküldte a levelemet az egész csapat által aláírva.

Külföldön a Wolfsburg és a Grasshoppers volt nagyon rendes, nekik csak emailt írtam, de mindkét klub küldött postán 3-3 aláírt kártyát, a Grasshoppers például Bolla Bendegúztól is.

Kíváncsi vagyok kiktől kapsz, jó lenne ha majd itt megírnád.

2023. aug. 12. 14:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!