Dvsv - Metaliszt Harkiv. Nagy balhéra lehet számítani? Bővebben lent.
Vannak ugye emberek, nem is kevesen,akik ha bevallják ha nem, főként a verekedések miAtt látogatják a meccseket. Aki kicsit benne van a témában, az felvilágosítana, hogy mégis mekkora balhéra lehet számítani. Nem mintha ez a 2 csapat rivális lenne, viszont az ukránok is jópáran elég "beteg" emberek, hamar elborul az agyuk, akit meg izgat a verekedés, az még ingerelni is fogja őket. Abba már bele se gondolok,hogy milyen közel van Harkov az orosz határhoz, és hogy onnan mi betegek jöhetnek át.
Igazából csak a barátomat féltem...
Mi az hogy nem akarsz csúnyát írni? Ha a hozzászólásomat a lelkedre vetted akkor így jártál,nem nagyon tudok veled mit kezdeni,meg a pökhendi okoskodó stílusoddal sem. Igen,képzeld jártam már stadionokban, és nem feltétlen tehet róla az ember ha belekerül egy ilyenbe. Egy csoporttársam mellé 12 évesen egy DVSC - FTC (igen,igen itt volt Debrecenben a meccs,most remélem elégedett vagy,jól írtam) meccs után könnygázt dobtak, mert a közelükben tört ki a balhé, pedig ő a szüleivel volt, nem éppen bunyózni akart.
Meg a fene nagy rendőri biztosításoddal is kitörölheti az ember, sokszor a rendőrtől jobban félteném az életemet mint egy huligántól.. nah mind1,azért köszi a választ
még egyszer köszi a válaszokat!
0%-os: Látom felfogtad a kérdés lényegét:D ügyes vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!