Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Dvsv - Metaliszt Harkiv. Nagy...

Dvsv - Metaliszt Harkiv. Nagy balhéra lehet számítani? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Vannak ugye emberek, nem is kevesen,akik ha bevallják ha nem, főként a verekedések miAtt látogatják a meccseket. Aki kicsit benne van a témában, az felvilágosítana, hogy mégis mekkora balhéra lehet számítani. Nem mintha ez a 2 csapat rivális lenne, viszont az ukránok is jópáran elég "beteg" emberek, hamar elborul az agyuk, akit meg izgat a verekedés, az még ingerelni is fogja őket. Abba már bele se gondolok,hogy milyen közel van Harkov az orosz határhoz, és hogy onnan mi betegek jöhetnek át.

Igazából csak a barátomat féltem...

2010. okt. 14. 20:31
 1/10 A kérdező kommentje:
*Dvsc.. bocs az elírásért.
2010. okt. 14. 20:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Már volt ez a meccs. Tudtommal nem volt semmi, és szerintem a visszavágón se lesz semmi komoly.
2010. okt. 14. 20:41
 3/10 A kérdező kommentje:
direkt odaírtam,hogy kint lesz Ukrajnában.. max ilyen meccs volt már, de ez még nem..
2010. okt. 14. 20:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem akarok már csúnyát írni, de akkor legalább úgy írtad volna, hogy Metaliszt Harkiv - DVSC... Nézd, ez a huligán veszély nem túl valós, ha életedben lettél volna stadionokban, tudhatnád, hogy szervezett úton, ahol rendőrök vezetnek, mindenfele rendőrök vannak nem nagyon történhet semmi azzal aki nem akar balhét. A stadionban meg 0 az esélye annak, hogy történjen valami rendbontás a lelátón.
2010. okt. 14. 22:07
 5/10 A kérdező kommentje:

Mi az hogy nem akarsz csúnyát írni? Ha a hozzászólásomat a lelkedre vetted akkor így jártál,nem nagyon tudok veled mit kezdeni,meg a pökhendi okoskodó stílusoddal sem. Igen,képzeld jártam már stadionokban, és nem feltétlen tehet róla az ember ha belekerül egy ilyenbe. Egy csoporttársam mellé 12 évesen egy DVSC - FTC (igen,igen itt volt Debrecenben a meccs,most remélem elégedett vagy,jól írtam) meccs után könnygázt dobtak, mert a közelükben tört ki a balhé, pedig ő a szüleivel volt, nem éppen bunyózni akart.

Meg a fene nagy rendőri biztosításoddal is kitörölheti az ember, sokszor a rendőrtől jobban félteném az életemet mint egy huligántól.. nah mind1,azért köszi a választ

2010. okt. 15. 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Nézd, én arra válaszoltam, hogy valószínűleg nem lesz semmi huliganizmushoz köthető esemény, a rendőr téma az már más. Ha egy kérdést teszel fel, legalább figyelj rá, hogy hogy írod ki.
2010. okt. 15. 16:24
 7/10 anonim válasza:
Aki fél ne menjen meccsre...
2010. okt. 15. 17:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem kell balhétól tartani. Aggódni akkor lehetne, ha esetleg egy szerb vagy szlovák csapat lenne a csoportban az ukránok helyett.
2010. okt. 15. 20:22
 9/10 A kérdező kommentje:

még egyszer köszi a válaszokat!

0%-os: Látom felfogtad a kérdés lényegét:D ügyes vagy:)

2010. okt. 16. 11:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Kharkov kb. 1400 km-re van Debrecentől... Az ukrán télben ott lesz kb. 15 Loki-szurkoló. Aligha lesz bármi balhé...
2010. okt. 19. 04:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!