Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hova tűntek a brazil klasszisok?

Hova tűntek a brazil klasszisok?

Figyelt kérdés
Régen sorban egymás után jöttek a korszakos brazil klasszisok pl. Bebeto, Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinho, Kaká, Neymar. Az utóbbi 10 évben viszont egy olyan brazil játékos se volt, akire ez a jelző illene. Talán Vinicius Junior áll ehhez a legközelebb, ő is inkább a Reallal elért eredmények miatt, egyénileg nem Aranylabda szintű játékos.
2023. júl. 30. 11:04
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
Pedig vannak. Neymar, Coutinho, Firmino. Csak mivel nem nyertek VB-t, nincsenek úgy felkapva.
2023. júl. 30. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

1

Azért azt te sem gondolod komolyan, hogy Firmino vagy Coutinho egy lapon említhető a felsorolt játékosokkal

Mondjuk Neymart sem említeném egy lapon Ronaldoval, Kakával, vagy Ronaldinhoval.

2023. júl. 30. 14:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Coutinho vagy Firmino az a szint amilyen régen volt Ze Robert vagy Robinho.
2023. júl. 30. 14:21
 4/6 A kérdező kommentje:
*Ze Roberto
2023. júl. 30. 14:21
 5/6 anonim ***** válasza:
28%
Coutinho meg Neymar klasszisnak mondható, de mindketten szerintem kiégtek már pedig Coutinho fénykorában egyértelműen bármelyik klubba megállta volna a helyét ,de szerintem még most is. Neymar szerintem lehetett volna aranylabdás ha nem a messi erába születik. Az a baj vele, hogy nincs meg benne az a motiváció ami a többi focistába, de így is bőven jobb náluk. Egyik interjújában mondta hogy már nem élvezi annyira az egészet, ezért bulizik meg kaszinózik sokat.
2023. júl. 30. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Ronaldinho óta szünetel az újabb brazil klasszisok megjelenésének folyama.
2023. júl. 30. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!