2# és vissza is térünk az 1960-as évekbe ?
Népstadion ??
:)
1-es: magyarázd meg, miért is olyan nagy az esélye ennek! Az indokaid forrásmegjelöléssel, légyszíves
Én azon a véleményen vagyok, hogy hiába van most káosz a Fradinál, talán ez egy média által gerjesztett műbalhé is egyben. Van itt egy adott 100% nagyságú probléma, amit a firászok felfújtak 800%-ra.
Én azt gondolom, nem történt itt akkora katasztrófa! Igen, a Fradi kiesett a BL-ből, ez a meccs blama volt, ne szépítsük. A tavaszról nem érdemes beszélni, annak megvolt a maga oka. A ferüeri meccsen előre kalkulálható volt az X. Ott az volt a lényeg, hogy a játékosok ismerkedjenek egymással éles körülmények között, ne legyen sérülés. Fontosabb volt nem kikapni, mint győzni. Az itthoni meccsen az történt, amitől tartottak sokak: egy semleges szituból találtak egy gólt és a csapat befeszült, ők betömörültek és kontráztak.
A Shamrock elleni első 15p-ben lehetett érezni a görcsösséget és kellett az ír kapus lepkéje is, hogy ez a görcs oldódjon. Onnantól kezdve a meccs olyan mederben zajlott, ahogy az előzetesen várható volt, és ha leszámítjuk az első 20p-et, akkor sima volt. De idegenben megint ne várjunk nagy játékot...
Szóval most Írországban gyakorolhatunk, a máltai (grúz) ellenfél is megoldható, és a play offban is elkapható csapat jön. Reálisan értékelve talán a Ljubjana lehet a legerősebb. Közben addigra lemegy pár meccs, és már nem lesz különösebb nyoma a fiaskónak, és egy első kalapos jó sorsolással és ahhoz méltó eredménnyel ismét lehet tavaszi kupa, és akkor már a gyűlölködőkön kívül senki nem fogja felemlegetni a mostani időszakot.
Szóval a Fradinak lesz ideje felépülni, így azt gondolom, csak akkor fog kiesni, ha kizárják, mint anno... Elvégre alanyi jogon a Fradi még sosem esett ki - most sincs ennek realitása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!