Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szoboszlai már ki is került a...

Szoboszlai már ki is került a Liverpool keretéből?

Figyelt kérdés
2023. júl. 24. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Én azt olvastam, hogy edzésen kisebb sérülést szenvedett.
2023. júl. 24. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
27%

Már most látom, hogy ennek is gatya lesz.

Beszart az inas.

2023. júl. 24. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lipcsében is így kezdte anno emlékeim szerint kis sérülés, nyugi va’ stb. aztán rásérült még arra is, fél év kihagyás stb.. Már előre sejtettem hogy ez lesz.
2023. júl. 25. 01:54
 4/8 anonim ***** válasza:
53%

Egy szaros edzésre elment a PL-ben, aztán egy életre nyomorék marad.

Gratulálok a fiatalembernek.

2023. júl. 25. 07:17
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

Dominik fizikailag egy közepesen jól meghajtogatott origamipapír szintjén áll test–test elleni öszecsapások terén. Már egy ilyen téren sokkal konszolidáltabb mezőnyben is folyamatosan tropára volt verve. Amilyen ütközetekért más ligákban a piros lap sem ritka, azok a Premier Leagu-ben baráti ökölpacsinak minősülnek, senkinek a szeme nem rebben ilyenkor, ott teljesen természetesnek minősül, része a játéknak.

Dominikunknak annyi esélye van ott megúszni a sérüléseket, mint Suzuki Swiftnek roncsderbizni a Hummerek között. Szerintem ne legyetek túlzottan bizakodóakm

2023. júl. 25. 08:20
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
A fodrász elrontotta a frizurájàt. Most fél év pihi alsó hangon.
2023. júl. 25. 17:47
 7/8 anonim ***** válasza:

Kisebb sérülése van-.

Egyébként elképesztő ez a hatalmas fikaáradat. Jó, tudom, az átlag magyar nem épp az eszéről vagy kiegyensúlyozottságáról híres, de azért elképesztó ez a sok fikázó netharcos gyári melós.

az tuti, hogy a magyar átlagdrukkernél butábbal még nem találkoztam. Persze, ahol 13 éve Fidesz van, ott nem meglepő, hogy a többség egy sportból felmentett löttyedt buta átlag proli.

2023. júl. 30. 20:04
 8/8 anonim ***** válasza:
#5-ös. Ez egy urban legend, ami talán már 30 éve sem volt igaz. A PL-ben pont ugyan azok a labdarúgás szabályai, mint bárhol máshol. Legutóbb 0-4-re vertük el őket idegenben. Ott miért nem tapostak vajon egyetlen magyart sem a gyepbe?!
2023. júl. 31. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!