Szoboszlai már ki is került a Liverpool keretéből?
Már most látom, hogy ennek is gatya lesz.
Beszart az inas.
Egy szaros edzésre elment a PL-ben, aztán egy életre nyomorék marad.
Gratulálok a fiatalembernek.
Dominik fizikailag egy közepesen jól meghajtogatott origamipapír szintjén áll test–test elleni öszecsapások terén. Már egy ilyen téren sokkal konszolidáltabb mezőnyben is folyamatosan tropára volt verve. Amilyen ütközetekért más ligákban a piros lap sem ritka, azok a Premier Leagu-ben baráti ökölpacsinak minősülnek, senkinek a szeme nem rebben ilyenkor, ott teljesen természetesnek minősül, része a játéknak.
Dominikunknak annyi esélye van ott megúszni a sérüléseket, mint Suzuki Swiftnek roncsderbizni a Hummerek között. Szerintem ne legyetek túlzottan bizakodóakm
Kisebb sérülése van-.
Egyébként elképesztő ez a hatalmas fikaáradat. Jó, tudom, az átlag magyar nem épp az eszéről vagy kiegyensúlyozottságáról híres, de azért elképesztó ez a sok fikázó netharcos gyári melós.
az tuti, hogy a magyar átlagdrukkernél butábbal még nem találkoztam. Persze, ahol 13 éve Fidesz van, ott nem meglepő, hogy a többség egy sportból felmentett löttyedt buta átlag proli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!