Szoboszlai Dominik milyen teljesítményt fog nyújtani a Liverpoolban?
Figyelt kérdés
2023. júl. 14. 10:14
1/9 anonim válasza:
Úgy kisiklik mint az a tehervonat pár hete a Békéscsabai útvonalon.
3/9 anonim válasza:
Szerintem jó lesz,ne járjon úgy mint Bogdán Ádám.
4/9 anonim válasza:
Bogdán Ádám kapus volt, teljesen más a két poszt, más a szerepük. Szerintem minimum fog olyan teljesítményt nyújtani mint anno Gera…
5/9 anonim válasza:
Amúgy tökre meglepő, hogy itthon jobban leírják, mint Angliában. Mindenestre szerintem jól fog neki menni, pont beillik a játékrendszerbe, és Klopp kiváló szakember. A Liverpool történetének egyik legdrágább igazolása, nem azért vették, hogy csere legyen, vagy hogy egy legyen a sok közül.
6/9 anonim válasza:
A 70 millás cédula arról árulkodik,hogy bíznak benne.Neki kell beletennie a melót abban pedig elit szint szóval magasan van az a bizonyos plafon.
Persze sérülés/sérülések bármikor közbejöhetnek de elkerülik nagyon jó kis játékos lesz belőle
7/9 anonim válasza:
Ott nem lesz kinyalva a segge mint a Red Bullnál, ahol játszatták agyba-főbe, mert tudták, hogy úgy lehet felsrófolni az árát és nekik fontos tétel a játékosok eladása. A Liverpoolnál már kőkemény eredménykényszer van, ha nem teljesít, kivágják mint a macskát szarni és hoznak helyette jobbat, mert megtehetik. Pár jól beadott szöglet oda nem lesz elég.
8/9 anonim válasza:
Szerintem fizikálisan alkalmas. És a mentalitása is tökéletes. Nem padozni vették. Szerintem hamar bizonyítani fog
9/9 anonim válasza:
Volt, mikor nem is volt rendszeres kezdő a Lipcsénél, talán Olmo volt a másik játékos a posztján.
Nem tudom megjósolni, milyen lesz ő a Poolban, úgyhogy szurkolok. Remélem jövőre már odaérnek a 4. helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!