Kire fogadnátok a mai svéd bajnokin? Varberg vagy AIK Stockholm?
Figyelt kérdés
2023. júl. 17. 18:59
A kérdező szavazást indított:
Varberg
Döntetlen
AIK Stockholm
3 szavazat
1/21 anonim válasza:
Döntetlenbe megtoltam pont ezt a meccset.
2/21 A kérdező kommentje:
Benne lehet, de minden fogadóirodánál a Stockholm a favorit.
2023. júl. 17. 19:19
3/21 anonim válasza:
Én nem az alapján szoktam ilyen gyengébb csapatoknál fogadni, hogy kire mennyi odds-szot raknak. Hanem megérzés alapján. Általában amúgy tipikus olyan meccs, hogy végig döntetlen lesz, majd a 90. perc után eldől a meccs valamelyik csapat javára úgy, ahogy előre meg volt tervezve. Vagy addig hosszabbítana, míg nem lesz meg a gól vagy bedobnak egy piros lapot gyorsan vagy egy 11-est. Rengeteg ilyen mix-em ment el így amúgy és jött is akár 97. percben nem is egyszer, mikor már 1 esetben szét is téptem a szelót, még sok-sok évvel ezelött annyira ideges voltam, mert már csak egy meccs hiányzott és 200 ft-ból csináltam volna 44 ezret és a 95. percben elszarták 1 11-essel a meccset, majd a 99. percben jó lett újra csak, addigra széttéptem a szelót :D Most már tudom, hogy a 95. percben még semmi sem biztos főleg gyengébb bajnokságokban.
4/21 A kérdező kommentje:
Hányszor volt már nekem is ilyen :D Tipikus.
Hát a szelót lefújásig nem szabad széttépni. XD
2023. júl. 17. 19:32
5/21 anonim válasza:
Nemrég volt valami meccs, amire fogadtam döntetlent 85. percig 3-0 volt az állás . Mondom oké ennek annyi...elemntem lezuhanyozni bejöttem 97. percben, még ment a meccs, de 3-3 volt :D Mondom oké, mind a 3 gól a 90. perc után jött a másik csapattól. Tuti nem volt bunda. Mondjuk én örültem neki.
6/21 anonim válasza:
Félidő 0-2 szóval , megint "jó esélyem" van a döntetlenre max. pont amiről írtam, hogy a 90. perc után :D
7/21 anonim válasza:
Jó kommenteket írtok skacok. :D
Más kérdésnél már találkoztunk.
H. Mano egyszer írtál nálam kommentet, hogy "ez egy tipikus döntwtlen meccs oddsz alapján". Nem pont így, de ez a lényege.
Már akartak kérdezni, - és bárki hozzászólhat -, hogy milyen egy "tipikus dönteten" meccs? Hogy lehet ezt sejteni?
Mondjuk mindkét csapatra hasonló odds van? Mert ilyeneket láttam már.
8/21 A kérdező kommentje:
Hát nem akarok senki ellen drukkolni, de remélem nem fordul meg a meccs, mert én vendégre raktam. :D
2023. júl. 17. 19:58
9/21 anonim válasza:
#7 nem tudom én végigfutok rengeteg adatot és megnézem a napi összes felhozatalt. 1-2 napja volt pont az Argentín bajnokság az adott napon az összes meccs döntetlen volt. Még 2 meccs volt vissza az adott játéknapon megraktam mindkettőt döntetlenre és azok is döntetlenek lettek, tehát ez tuti valami megrendezett forduló volt azon a napon pont az Argentín bajnokságban, de jól ráéreztem az a lényeg.
10/21 anonim válasza:
#8 Ha 1-2 lesz a 80 . percben akkor rettegj, mert 2-2 lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!