Mit szóltok hozzá, hogy a DVTK visszajutott az NB I-be?
Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 21:55
1/9 anonim válasza:
Én örülök neki. A DVTK egy régi magyar klub és a Fradi után talán a legnagyobb szurkolótáborral rendelkezik, szóval mindenképp az NB1-ben van a helyük.
2/9 anonim válasza:
Örömmel tölt el. Végre lesznek újra nagy keleti derbik (Diósgyőr-Debrecen) meg megyei lokálderbik (Diósgyőr-Mezőkövesd). Azzal azért vitatkoznék, hogy a Fradi után a miskolci csapatnak van a legnagyobb tábora. Csak van azért még egy Újpest, Honvéd is...
3/9 anonim válasza:
Személyes tapasztalatból mondom, hogy rengeteg szurkolót vesztett a Honvéd, hogy kiestek a másodosztályba. Diósgyőr meccsen meg nem ritka a 6-7 ezer DVTK drukker.
5/9 anonim válasza:
Én is örülök nekik. Miskolcot alapból szeretem, illetve ahogy mások is írják, egy patinás, népszerű klubról beszélünk.
6/9 anonim válasza:
Lesz min nevetni majd. NB I-et amúgy is csak azért nézem mert minden meccsen van valami ami top bajnokságokban egy szezonon belül maximum egyszer fordulnak elő vagy még egyszer sem.
Tavaly pl. kedvencem volt a Kecskemét - Debrecen meccsen, hogy a 90 percből 90 percig ment a krvaanyázás.
7/9 anonim válasza:
#6. Na meg azért az edzői nyilatkozatokon is van mit nevetni.
8/9 anonim válasza:
#7 Igen, az a másik kedvenc. A stúdió elemzések se semmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!