Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szoboszlai nem beszél magyarul?

Szoboszlai nem beszél magyarul?

Figyelt kérdés

Csak mert magyarul q.vára nem így kell ejteni a nevét.

[link]

2023. júl. 5. 12:21
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Igen erre gondoltam, mert az "á" hang ez megvan a elég sok nyelvben, de a mi "a" hangunkhoz hasonló nem tudom melyik nyelvben van még.

2023. aug. 16. 13:42
 32/38 MGéza ***** válasza:
100%

#28: A kérdező erősen fényezi magát, a sógorom konkrétan született flamand, de már ő sem biztos hogy érti, mit beszélnek mondjuk Amszterdamban, de elég csak az országában két várossal arrébb mennie ehhez. :) Pedig náluk alap hogy beszélnek anyanyelvükön, vallonok miatt franciául és mellé angol nyelvet oktatnak.

De kedves kérdezőnk láthatóan nagyon pikkel azokra az emberekre akiknek vele ellentétben, nem a kilincs a legnagyobb amit elértek. :)

2023. aug. 16. 13:42
 33/38 A kérdező kommentje:

32

Ha sógorpasikád néha átruccant volna Hollandiába(meg ha egyáltalán létezne) akkor tudná hogy Hollandiában nem nagyon beszélik a dialektusokat már. A frízt beszélik északon aztán annyi. De majdnem okosnak tűntél két másodpercig klootzak.

2023. aug. 16. 14:19
 34/38 anonim ***** válasza:
86%

"Szoboszlai nem beszél magyarul?"

Ez a kérdés inkább Kerkezzel kapcsolatban merülhetne fel, mert ő bár játszott rövid ideig Hódmezővásárhelyen és a nagymamája is magyar, még nem hallottam beszélni semmilyen nyelven :D

Mondjuk a lényeg, hogy labdarúgásul tud :D

2023. aug. 16. 14:37
 35/38 MGéza ***** válasza:
64%
#33: Látod mennyire összevissza hadoválsz csak? Itt bukik ki, amikor azt mondod hogy "nincsenek beszélt dialektusok". Igen, van egy köznyelv amit mindenki megért, de ettől függetlenül, biza van. Mint ahogy a berlini némettel sem feltétlen érthető a bajor nyelvjárás, amit meg másik, idehaza nyelvvizsgát tett ismerősöm tapasztalt meg.
2023. aug. 16. 14:43
 36/38 NTBS ***** válasza:
90%
De beszél.
2023. szept. 8. 11:23
 37/38 anonim ***** válasza:
91%

Nem azért,de nem úgy ejti egy ember a saját nevét ahogy akarja?

Lehetek én "Nagy" nevű.

De ejhetem én "nagi"-nak ha kedvem úgy tartja,senki nem kötelezhet arra hogy hogy "nagy"-nak ejtsem.

Ezzel Szoboszlai is így van szerintem.

2023. szept. 9. 20:27
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért ejti úgy mert ha magyarosan ejtené ki akkor senki nem tudná kiejteni továbbra sem, viszont ha angolosan ejti akkor azt a külföldiek is jobban fogják tudni. És nem lesz a Szoboszlaiból szoboloboleloj meg obololoszobol hanem tudják, hogy "szoboszláj"
2023. szept. 9. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!