Szoboszlai nem beszél magyarul?
Igen erre gondoltam, mert az "á" hang ez megvan a elég sok nyelvben, de a mi "a" hangunkhoz hasonló nem tudom melyik nyelvben van még.
#28: A kérdező erősen fényezi magát, a sógorom konkrétan született flamand, de már ő sem biztos hogy érti, mit beszélnek mondjuk Amszterdamban, de elég csak az országában két várossal arrébb mennie ehhez. :) Pedig náluk alap hogy beszélnek anyanyelvükön, vallonok miatt franciául és mellé angol nyelvet oktatnak.
De kedves kérdezőnk láthatóan nagyon pikkel azokra az emberekre akiknek vele ellentétben, nem a kilincs a legnagyobb amit elértek. :)
32
Ha sógorpasikád néha átruccant volna Hollandiába(meg ha egyáltalán létezne) akkor tudná hogy Hollandiában nem nagyon beszélik a dialektusokat már. A frízt beszélik északon aztán annyi. De majdnem okosnak tűntél két másodpercig klootzak.
"Szoboszlai nem beszél magyarul?"
Ez a kérdés inkább Kerkezzel kapcsolatban merülhetne fel, mert ő bár játszott rövid ideig Hódmezővásárhelyen és a nagymamája is magyar, még nem hallottam beszélni semmilyen nyelven :D
Mondjuk a lényeg, hogy labdarúgásul tud :D
Nem azért,de nem úgy ejti egy ember a saját nevét ahogy akarja?
Lehetek én "Nagy" nevű.
De ejhetem én "nagi"-nak ha kedvem úgy tartja,senki nem kötelezhet arra hogy hogy "nagy"-nak ejtsem.
Ezzel Szoboszlai is így van szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!