Szoboszlai nem beszél magyarul?
Biztos, hogy te kitűnően beszélsz angolul. Ha nem akkor ne kritizálj olyat, aki tud, de nagyon ritkán - vagy eddig soha nem - használta a tudását.
11
Anyanyelvi szinten. Németül is, meg hollandul is. Ezekben az országokban sokat éltem így alapvető volt, hogy megtanulom a nyelvet rendesen. Bennem volt nêmi igényesség nem úgy mint Szobroszlaiban.
Szoboszlai németül kitűnően beszél. Te az angoljába kötöttél bele, de a legutolsó hozzászólásodban elismered, hogy nem tudsz angolul.
13
Ezek szerint te meg a magyart sem beszéled. Na sebaj tóki, az alsóneműdet a pályárahajigálni te is jó leszel v
Van bőven gondom, mint a hozzád hasonló hülyékkel vitatkozni. Te éltél külföldön? Jó lehet neked, de ezek szerint mégsem volt minden olyan tökéletes, hogyha múlt időbe beszélsz róla. Magyarul értek. Elnézésedet kérem, hogy elnéztem a pontot (veszőnek értékeltem)
Szoboszlai tudtommal németül beszél kitűnően, az angolt pedig talán tanulja. Egyébként jobb lenne, hogyha megnéznéd, hogy pl. az angolok hogy is ejtik Puskás (Puszkasz) nevét és úgy érzékelnéd, hogy miért kicsit is próbálta Szoboszlái-nak ejteni a saját nevét, pert pl. anno Gera nevét is sokszor "á"-val ejtették az angolok.
Nagyon alábecsülöd Szoboszlait és ezek szerint Klopp véleményét is semmibe veszed, pedig valószínűleg némileg több edzői tapasztalata van neki, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!