Szoboszlai Dominik roma származású ?
Figyelt kérdés
Olyan barnás bőre van.2023. júl. 3. 09:33
21/40 anonim válasza:
Ő is a románió-k rasszát erősíti bár ez nem von le a tehetségéből. Azért én egyszer meghallgatnám, hogyan hegedül, biztos szépen nem?
22/40 anonim válasza:
Nem cigány, fingotok sincs róla, hogy ki a cigány az a baj. "Románió" meg zsidó-cigány meg a többi hülyeség, anyám borogass...
23/40 anonim válasza:
könyörgöm ilyen lenne az összes cigány, zsidó, akárki mi uralnánk a világot. szakadjunk már el a faji alapú diszkriminációtól.
24/40 anonim válasza:
Amúgy én úgy hallottam, hogy gyerek korában járt citerázni zenesuliba. Szerintem ez nem lehet véletlen.
25/40 anonim válasza:
Muszáj állandóan kiemelni? Kaptál már rá mindenféle választ...
26/40 anonim válasza:
Egy jóképű fél-zsidó gyerek, hófehér bőrrel.
Még amikor le van barnulva a napon, akkor is látszik hogy amúgy az átlagnál fehérebb a bőre…
Cigányokhoz semmi köze.
27/40 anonim válasza:
28/40 MGéza válasza:
Úgy, hogy a kérdezőnek valahogy kompenzálnia kell a kisebbségi komplexusát, amiért Szoboszlai elért valamit focizással, ő pedig nem. Erre egy magyarázat lehet: Valami kisebbségi, akit direkt nyomtak a lippsik a magyarok helyett!
29/40 anonim válasza:
Rettentően tehetséges fiatal ember, akár füstös képű, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!