Szoboszlai Dominik roma származású ?
Figyelt kérdés
Olyan barnás bőre van.2023. júl. 3. 09:33
11/40 anonim válasza:
Szerintem inkább török, azokkal is együtt éltünk 150 évig, úgyhogy érted…
16/40 MGéza válasza:
Hagyjátok, a kérdező nyilván ős kárpát-medencei, szőke 190centis turbómagyar. Onnan nézve aki alacsonyabb, barnább, etc, az vagy zsiráf vagy roma, esetleg mindkettő. a kedvenc irodalmi könyvére rá sem kérdezek, csak sejtem ki írhatta.
17/40 anonim válasza:
Az apja biztos zsidó, ezen a képen jól látszik:
18/40 anonim válasza:
Zsidó–cigány mind az apa, mind pedig Dominik. Ráadásul messziről ordít mind a kettőről mind külső, mind belső jegyek alapján. Nem értem hogy mi itt a kérdés...
Most vagy ennyire sötét itt mindenki, vagy szándékosan trollkodnak, vagy egész egyszerűen nem mernek valós, reális választ adni, mert a mai világban a koromfekete négerre sem mondhatod azt hogy fekete vagy néger lenne.
19/40 MGéza válasza:
Ezt a sok metapédián képzett szakértőt... 😂
20/40 anonim válasza:
Azt senki nem vitatta, hogy tehetséges, de ettől még látszik az apján, honnan is jöttek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!