Manchester City vs Inter! Szerintetek nyerhet az Inter?
Figyelt kérdés
Már 12 meccs bejött a szelvényemről, alig fogadtam 1000 forintban, ez az utolsó , ha nyer az inter, akkor nyertem több mint 60 ezret.
Nem fog nyerni, igaz? :D
2023. jún. 10. 19:00
1/11 anonim válasza:
persze hogy nyerhet,mindenki pakolgatja a pénzt a cityre mikor ha nem most😆
2/11 anonim válasza:
A Man City hazai pályán volt nagyon erős a BL-ben, idegenben becsúszott sok döntetlen. Semleges pályán rendezik a döntőt, szóval bármi megeshet. Az Inter is jó formába lendült a szezon végére, gólerős csatáraik is vannak pl. Lukaku és L. Martinez. Ha az Inter szerzi az első gólt, nagyon nehéz dolga lesz a Man City-nek. Mindenki egyoldalú mérkőzést vár, sima Man City győzelemmel. Ehhez korai vezető gól kell a City-től, onnan lehoznák szerintem. De semmit sem lehet előre elkönyvelni, lásd hogyan bukta el a Borussia Dortmund a bajnoki címet. Arra is kevesen számítottak.
3/11 anonim válasza:
remélem a City nyer mert megraktam
4/11 A kérdező kommentje:
Mi lesz itt, én meghalok!
2023. jún. 10. 21:38
5/11 A kérdező kommentje:
Már nem bírom ezt az izgalmat tovább…
2023. jún. 10. 21:38
6/11 anonim válasza:
És azt hogy hoztad össze hogy 1000 forintból 60 ezret nyerhetsz 12 meccsel? Az Interre alapból volt olyan 6os odds, akkor raktál mellé 11db 1,20as szorzót vagy mi?
7/11 A kérdező kommentje:
#6.
Igen, még egy 1,02-es meccs is volt.
2023. jún. 10. 22:03
8/11 A kérdező kommentje:
#3.
Hát gratulálok… Mennyit nyersz?
2023. jún. 10. 22:29
9/11 anonim válasza:
#7 Ennek nincs sok értelme. Láttam már olyat, hogy 1,02es szorzó is elment. Akkor aztán vakarhattad volna a fejed ha az Inter nyer és azon az 1,02esen megy el.
10/11 anonim válasza:
1,02 odds ? Megéri több mint 60ezret kockáztatni 1200.- forintért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!