Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Egy Manchester united drukker...

Egy Manchester united drukker a Manchester City-t vagy a Liverpoolt utálja jobban?

Figyelt kérdés

Van ez a United -City -Liverpool szerelmi háromszög, ahol a drukkerek free for all utálják mindkét rivális klubot. Egy átlag igazi United drukker a City-Liverpool meccsen kinek adná a nyereményt, ha a United nem érdekelt a végeredményben?

Ugyanez a másik két csapatnál?

Mert ugye van ez a régi Manchester és Liverpool város közötti rivalizálás ami nem a fociból ered, sokkal régebbi konfliktus. De eközben van a

Manchesteren belüli városi rivális. Egy United drukker beleegyezne abba, hogy kimondjuk Manchester is blue, csak nehogy a Liverpool nyerjen?

2023. jún. 10. 15:11
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

Én úgy tudom, a Liverpoolt utálják jobban.

A City bajnoki címek most még kevésbé esnek nekik rosszul, mert a kékek még messze vannak tőlük összes nyert bajnokság számában.

De ma este az Internek drukkolnak, az fix. :)

2023. jún. 10. 15:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Mint mindenki aki szereti a focit....
2023. jún. 10. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Vagy mint mindenki aki nem szereti az olasz betolomabuszt bunkerfocit. Az Internek már amúgy is van 3 BL győzelme, City-nek is kijár már végre egy. Haverom AC Milan drukkerként nyilván nem az ősriválisnak fog ma este szorítani.
2023. jún. 10. 17:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Milan drukkerek én kívül ki drukkol a Citynek? Sokkal több Milan drukker szorít ma nekik mint aCitynek van
2023. jún. 10. 20:43
 5/8 A kérdező kommentje:
* drukkereken
2023. jún. 10. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem utálom a rivális klubokat, mert a saját csapatommal vagyok elfoglalva
2023. jún. 10. 23:31
 7/8 anonim ***** válasza:
24%
A liverpoolt. A city tradicionálisan nem igazán ellenfél a united számára. Ha távozik az arab tulaj, akkor vissza fognak esni. Ez egy mesterséges pumpa, ami most van. Nincs olyan szurkolói bázisa a citynek, mint a unitednek.
2023. jún. 11. 08:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hagyományosan a városi rivális 'Cityvel volt a legnagyobb az ellentét és a rivalizálás, de kulturált körökben ez mindigis békés volt, mint Messi és Ronaldo egymás elleni versengése.

A kultúrát nélkülöző csürhe hányada meg mindenhol jelen van, ezzel magyarként mi is pontosan tisztában vagyunk szerintem.

2023. jún. 11. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!