Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Beérhet a Liverpool 3. Helyre...

Beérhet a Liverpool 3. Helyre a Premier Leagueben?

Figyelt kérdés

Ha hozzák a 3 pontot legközelebb, gyakorlatilag máris 4. Helyen van. A unitedet is beérheti akár?

Úgy látom kezdik összekapni magukat, a unitednek meg most fel kell állnia egy ilyen pofon után.

Úgy tűnik kiesnek a BL-ből, kupákban rég nem szerepelnek, csak a PL a cél. Meglehet a 3.hely?

2023. márc. 6. 10:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet ennyire előre megjósolni. Sok forduló vissza van még a bajnokságból. Matematikailag még bajnok is lehet a Liverpool, meg matematikailag még ki is eshetnek.
2023. márc. 6. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:
4. hely simán, a United a tegnapi vereség ellenére az egyik legkiegyensúlyozottabb csapat szóval a 3. hely nem valószínű.
2023. márc. 6. 12:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Igazából nem lehet kiigazodni ezen.

Össze vissza hozzák a mindenféle eredmenyeket a csapatok. Így legyen okos szerencsétlen sportfogadó.

2023. márc. 6. 13:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

#3.Sportfogadás elég necces, könnyű bukni és nyerni is.

Nem egyszer volt rá példa hogy 2-3 osztálykülönbség ellenére is csak x lett és azért mentek el súlyos pénzek a "kukába".

Sajna ilyen műfaj, én ezért messziről kerülöm.

2023. márc. 6. 14:14
 5/6 anonim ***** válasza:
#4 Én is csak hobbi szinten űzöm ha rám jön.
2023. márc. 6. 14:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Kizárt dolognak tartom. Ilyen gyenge, lélektelen játékkal, amit egy kiesőjelölt Bournemouth ellen produkáltak, vagy amit most a BL visszavágón, nem érdemelnek semmit.

Nem vártam a MU elleni 7-0 után gála előadást egy kieső jelölt ellen, akik szó szerint az életükért küzdenek, hogy bent tudjanak maradni, mert ezen csapatok ellen a legrosszabb játszani, akik 11 emberrel védekeznek, húzzák az időt, tördelik a játékot, idegesítik az ellenfelet, fetrengenek fél órát a semmiért a földön...satöbbi, azt vártam, hogy egy 1-0, 2-0 kötelező meglegyen aztán a BL visszavágón mutassanak valamit, még ha semmi esélyük nem is volt továbbjutást kiharcolni a Real otthonában ekkora hátrányban. De már az első 20 percben láttam, hogy kezdődik ismét a szokásos lagymatag, lélektelen, semminő játék, szinte az egész meccsen a Real akarata érvényesült, szépen lehozták a meccset úgy, ahogy ilyen előnyben egy ilyen meccset le kell hozni, egy vasárnapi El Classico előtt. Le a kalappal előttük. Hozzáteszem, Pool drukker vagyok.

De amilyen sorsolásuk van a válogatott szünet után, kizárt. Két meccs rögtön idegenben a City és a Chelsea ellen. Ez a szezon elúszott. Lehet keresni a felelősöket, hogy miért. De szerintem két okból: Egyik Klopp hibája, hogy amíg nem volt ennyi sérültjük, akkor sem forgatta az évek során rendesen a csapatot. Soha nem pihentek az alapemberek (Salah, Firmino, Alexander Arnold, van Dijk...stb), egyedül a kupa meccseken dobta be a pados játékosokat. Ez egyértelműen edzői hiba, főleg egy olyan évben, mikor simán ott vagy a TOP3-ban, simán vezetsz már 4-0-ra, főleg, hogy tudod, hogy egy nehéz meccs jön a következő héten, akkor talán illene cserélni. Így nem csoda, hogy a játékosok fáradtak, kimerültek, szét vannak hajtva. De kit rakjon be, ha nincs minőségi pad? Nem tud. Ez már a tulajdonosok hibája, hogy nem akarnak költeni, játékosokat venni.

A másik meg az, hogy nem igazolnak szinte semmi értelmes nevet. Jött Nunez, és ennyi. Holott a középpályára igen csak elkelne pár jó játékos. Mert nyugdíjas Hendersonokkal ne akarjunk már semmit, sem Milnerekkel 37 évesen. Ők csereként jók, példaként szolgálni a fiataloknak az öltözőben, kupameccseken, de ilyen játékosok már nem valók a kezdőbe. Fiatal, lendületes játékosok kellenek. Meg pl Alexander Arnold helyett nincs alternítva, rá is ráférne pedig pár meccs a kispadon. Salah meg abszolút motiválatlan, a Bournemouth elleni tizenegyes rúgásán pontosan látszott az, mennyire szeretne még ő itt játszani.

2023. márc. 16. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!