Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Elofizetnek a bethuntersportfo...

Elofizetnek a bethuntersportfogadási oldalon csak hát 40000ft elég sok. Bárki aki előfizetett annak megérte?

Figyelt kérdés

2023. jún. 7. 06:43
 1/9 anonim ***** válasza:
45%

Fizess nyugodtan, nekik biztosan megéri.

2023-ban ti mit vártok ezektől a fos oldalaktól?

2023. jún. 7. 07:17
 2/9 anonim ***** válasza:
45%

Soha nem fizetnék elő ilyenre.

Helyette venném a fáradtságot, hogy kielemezzem a megfogadni kívánt eseményt.

2023. jún. 7. 07:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Más faxával én is verném a csalánt.
2023. jún. 8. 10:43
 4/9 anonim válasza:
Nagyon durva statot ttoltak most is, bárki aki előfizetett: mi a realitása a májusi eredményeknek?
jún. 5. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:

4-es

Statiszitka egyenlő nyersen excelbe legépelt adathalmazzal?

jún. 6. 10:11
 6/9 anonim válasza:
4-es vagyok: értem, mire gondolsz, a "bizonyíték" valóban nem más, mint 1 printscreen fotó, de igazából nem számít, hiszen meg lehet hamisítani bármelyik fogadó oldal tranzakció történetét, még videoban is. Szuper statisztika alatt azt értem, h mióta követem őket, minden hónapban 85-90%-is találati arányuk van, ami több, mint gyanús. Remélem senki nem szeretne okoskodni: én követek 1 tipstert, akinek 70%-os a sikeres tippjei aránya, az elmúlt 9 hónapban semmit sem romlott az átlaga, de havonta csak 8-10 tippet ad, a bethunters pedig majd' 30-at, jobb sikerességgel. Sztem scam, de a remény hal meg utoljára :)
jún. 6. 18:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Ja, de ha valaki annyira béna hogy még a sportfogadáshoz is külső segítségre van szüksége, akkor a legnyerőbb talán mégis csak az lenne ha tisztességes munkából próbálna megélni 😂

jún. 6. 18:26
 8/9 anonim válasza:
#7 kivártam az 1 hónapot, h lássam a mérleget: 1,5 millió forint 30 nap alatt, de biztos úgy van, ahogy te mondod :D ez olyan egyszerű...
júl. 6. 19:56
 9/9 anonim válasza:
2024.09.05- en fizettem elő a tippjeikre. Én egyenlőre ilyen távlatból azt mondom, hogy inkább hagyjátok. Akárhogy is nézzük ez szerencsejáték. 14 tippből a fele vesztes eddig. Befizettem a 40K-t plusz feltöltöttem 50K. A mai tipp is elment ugyan ugy ahogy a tegnapi is... Én csak azt nem értem h minek osztogatja meg, hogy folyamatosan nyer, h kb humbuk az egész. Tanuló pénznek jó volt de ne bízzatok benne, mert csak a nyertes szelvényeket osztogatja meg. elment több, mint a hónap fele és most van 23K a számlámon ugy, h 50 ről indultam.... :D plusz ugye a csomagot is meg kellett venni. ha azt nézzük -60.000... remélem ez még változni fog azért.
szept. 23. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!