Henrynak megérte ez a Barca kitérő?
Figyelt kérdés
Nézem a videót,hogy Henry szobrot kapott ugye és elsírta magát. Egyértelmű,hogy elérzékenyült,de benne van az is,hogy megbánta,hogy itthagyta az Arsenalt ? egy rohadt kupáért ? Kicsit olyan mint nasri,Fabre senkiházik akiknek csak ez kell meg a pénz. Oké,hogy Titi sokat letett az asztalra,de szerintem szebb lett volna,ha itt fejezi be. Szerintem. Vagy neki megérte ?2012. júl. 1. 13:57
1/3 anonim válasza:
Ja kb. mint a sza.házi magyar gyerek Dzsudzsák a köcsög is csak a pénzre megy mondjuk akinek olyan pénzéhes kur.ája van mint az a zima vagy ki a ku.va isten. :D Looser Dzsudzsák törne el a lába máris elhagyná az igen imádott nője.
2/3 anonim válasza:
Választhatnál 2állás közül akkor melyiket választanád? Azt amelyik többet fizet, jobb feltételekkel vagy pedig azt ahol már ott vagy jó ideje de nincs akkora kihívás és kevesebbet is keresel.
3/3 anonim válasza:
Fabre nem tudom, miért senkiházi, ő hazament végülis! Na meg még a fizetésének egy részéről is lemondott, hogy visszamehessen, tényleg, egy pénzéhes szar alak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!