Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Henrynak megérte ez a Barca...

Henrynak megérte ez a Barca kitérő?

Figyelt kérdés
Nézem a videót,hogy Henry szobrot kapott ugye és elsírta magát. Egyértelmű,hogy elérzékenyült,de benne van az is,hogy megbánta,hogy itthagyta az Arsenalt ? egy rohadt kupáért ? Kicsit olyan mint nasri,Fabre senkiházik akiknek csak ez kell meg a pénz. Oké,hogy Titi sokat letett az asztalra,de szerintem szebb lett volna,ha itt fejezi be. Szerintem. Vagy neki megérte ?
2012. júl. 1. 13:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Ja kb. mint a sza.házi magyar gyerek Dzsudzsák a köcsög is csak a pénzre megy mondjuk akinek olyan pénzéhes kur.ája van mint az a zima vagy ki a ku.va isten. :D Looser Dzsudzsák törne el a lába máris elhagyná az igen imádott nője.
2012. júl. 1. 14:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Választhatnál 2állás közül akkor melyiket választanád? Azt amelyik többet fizet, jobb feltételekkel vagy pedig azt ahol már ott vagy jó ideje de nincs akkora kihívás és kevesebbet is keresel.
2012. júl. 1. 14:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Fabre nem tudom, miért senkiházi, ő hazament végülis! Na meg még a fizetésének egy részéről is lemondott, hogy visszamehessen, tényleg, egy pénzéhes szar alak...
2012. júl. 1. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!