Hiányzik a kosárlabda, de csak amatőr szinten akarom csinálni. Mit lehet tenni? 17/f
Figyelt kérdés
Legjobb lenne egy sulicsapat, de nincs ilyen a suliban. Heti 2 edés elég is lenne nekem vagy max 3. Jártam rendes csapatba is, de ott csak beképzelt emberek voltak és edző is leszart kb. Jó kosarasnak tartom magam, csak kicsit elvagyok szokva a hasonló szintű ellenfelektől. Most heti 1x járok az általános sulimba, mert oda vissza szoktak jönni velem egy idősek is. Amúgy kőbányán lakok.2010. okt. 10. 15:05
1/6 A kérdező kommentje:
néha 1-1 meccs is jó lenne.
2010. okt. 10. 15:16
2/6 anonim válasza:
baráti társasággal eljárni streetballozni? énis azt szoktam :)
3/6 A kérdező kommentje:
és télen? nameg én terem kosárra vágyok..
2010. okt. 10. 23:07
4/6 anonim válasza:
Nekem is hiányzik...
Nem is feltétlenül a játék (bár az is nagyon), de a tény, hogy az edzésen fáradtságos munkával nem csak magunkért dolgozunk és izzadunk, hanem az egész csapatért. Sosem voltam a csapat középpontjában, de biztosan állíthatom h hiányoznak.
Én amikor abbahagytam, mert tudtam h versenyszinten nem akarom őzni, arra gondoltam kevésbé fáj ha labdához sem nyúlok. De ez nem vált be és jó néha olyannal találkozni aki tudja ki vagyok és szívesen dobál velem.
Ezt ajánlom neked is, játsz haverokkal és érezd jól magad :D
Sok sikert!
18/L
5/6 anonim válasza:
Ha érdekel még Benneteket kosár lehetőség, nekünk van egy amatőr csapatunk. Általában 20-40 év közöttiek játszanak, hetente egy alkalommal 1,5 órát NB1-es parkettás fedett pályán. Szívesen fogadnak új játékosokat is. Nem a mindenáron való győzelem a cél, hanem a játék és mozgás öröme, hogy mindenki jól érzezze magát. A terembérleti díjat szétosztjuk, általában 1000-1500 Ft jut egy főre.
6/6 A kérdező kommentje:
helyileg hol?
2011. dec. 30. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!