Olyan amatőr kosárlabda csoportosulás Budapesten, ami nem iskolásoknak/egyetemistáknak szól? (25/F)
Rákerestem neten, több helyen is néztem, de mindenhol vagy középiskolásokat, vagy huszas éveik elején járó főiskolásokat, egyetemistákat várnak.
Tud valaki olyan helyet, ahol
1) 26 éves kortól is lehet menni
2) nem csapat, tehát nem indulnak versenyeken
3) csak a szabadidő sporttal való eltöltésére, amatőrök gyűlnek össze a játék kedvéért.
Egy terem, pár kosárlabdát szerető ember, ennyi amit keresek. Tudom hogy vannak nyitott kosárlabdapályák parkokban és iskoláknál, de sajnos kevés ismerősöm van, akik a kosárlabdát szeretnék. Streetball is jó pár emberrel, de kimondottan két kosaras, rendes játékra hajlamos csoportosulásokat kerek.
Mindez amúgy nem válógatósság vagy sznobság, csak egyszerűen sportolni szeretnék, sok évvel ezelőtt játszottam is csapatban, és szeretném folytatni ilyen hobbisport szinten. Minden választ előre is köszönök!
Sziasztok!
Én is ilyen lehetőséget keresek, teremben páran a játék öröméért és a sport szeretetéért összejövő társaságot keresek. Nekem a 16. kerület és környéke lenne jó. Ha tudtok valami megoldást, akkor kérlek írjatok a fekete.t.b@gmail.com mail címre, mert szívesen csatlakoznék egy ilyen társasághoz.
Köszi
Kistarcsán főtér úszoda mögötti általános iskola és egyben városi sportcsarnokban minden pénteken 20:30 tól 1,5h amatör, 2-3 csapat néha 4 ötfős is összejön, egészpályás
kb 3 éve indult, 10 fő szinte mindig összejön a nyári szünet idején korábban kezdünk 18h-tól kb
Info Facebook-on Kistarcsai kosarasok
Első alkalom ingyenes.
Sziasztok,
Nem tudom aktuális-e még de én szívesen csatlakoznék valaki(k)hez Budapesten.
Ha érdekel valamit írjon pm-et és összehpzzuk. :)
9. kerület vagy környéken keresek csapatot....
Ugyan viszonylag magas szinten játszottam, de 15 éve csak költözésnél fogtam meg a labdát!
Már régóta keresek hobbi csapatot....várom válaszotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!