Tippetek szerint a Vasas mellett a Mezőkövesd, a Fehérvár, vagy a Honvéd lesz a másik kieső az NB1-ből?
A Várda biztos nem, abban a csapatban több van mint amit mutat. Más kérdés, hogy légiósokra van építve az egész gárda, lelketlen, motiválatlan az egész társaság és épp csak annyira hajtanak hogy a bennmaradás meglegyen, de az biztosan. Rendszerint az utolsó néhány fordulóra amikor már nagyon a nyakukon lihegnek a kiesőjelöltek, akkor támadnak fel.
Vidi vagy Honvéd, nem nagyon van aki gólt lőjön egyik csapatnál sem, ezért tartanak ott ahol.
Kövesdnek hátra van:
Paks otthon
Honvéd idegenben
Fradi otthon
Honvédnak hátra van:
Debrecen idegenben
Kövesd otthon
Puskás idegenben
Vidinek hátra van:
Puskás idegenben
ZTE otthon
Vasas idegenben
Kövesd 33, Honvéd 32, Vidi 31 ponttal áll
Szerintem Kövesd 0 pont (3 vereség), Honvéd minimum 3 pont (Kövesdet verik), aztán, ha a Vidi megveri a Vasast, vagy a ZTE-t (vagy megkapják a Puskástól a pontokat :) ), akkor benn marad, ha nem, akkor ők esnek ki.
Én Kövesd kiesésre tippelnék amúgy, ők még ennél a rohadt gyenge Vidinél is rosszabbul néztek ki a hétvégi meccsen.
Hát nem sokkal lettünk okosabbak a forduló után, bár azért tisztult a kép.
Mezőkövesd például a legrosszabból a legjobb helyzetbe navigálta magát ezzel a váratlan 6-1es győzelemmel.
Én is úgy voltam vele mint #6-os, hogy a Vidi kizárt, majd a végén megmentik. Na hát úgy fest nem ez a forgatókönyv lesz, akkor a felcsút leadta volna nekik a pontokat.
Tavasszal lehetett hallani ezt-azt, hogy Garancsiék és a Mol már ki akarnak szállni a projektből, nos erre remek ürügy lenne a kiesés, hogy akkor viszlát, mert tény hogy ők a pénzt odaadták, aztán lehet látni az "eredményt"... Meg egy olyan pletyka is van hogy már hónapokkal ezelőtt jelezték a légiósoknak, lejárt szerződésűeknek hogy nyártól mehetnek. De ez tényleg csak feltételezés. Mondjuk a hozzáállásukon tükröződik hogy nem hajtanak. Csak akkor minek igazoltak 1M Euro fölött az Újpestből? Meg minek kellett a külföldi edző, kieséshez jó lett volna Huszti is, szóval sok az ellentmondás.
Mindegy, végső tippem a Vidi.
Nálatok változott az álláspont?
Ez is simán elképzelhető, bár sztem a Honvéd megveri a Kövesdet. Szurkolók benyomják azt az egy gólt mint anno a bajnoki címnél. Pocsékul játszanak, de nagyon kapaszkodnak abba a bizonyos utolsó szalmaszálba, pl. Vasast is megverték ugye nagynehezen a kulcsmeccsen.
Mondjuk én nem örülnék neki ha a Honvéd kiesne, kellenek az nb1-be, de ha reálisan nézzük egyáltalán nem járnának rosszul egy év másodosztállyal. A sok használhatatlan légiós eltűnik, maradna a már így is a szárnyait bontogató fiatal magyar mag, az a 4-5 név aki rendszeresen játszik, őket szépen föl lehet építeni, aztán megerősödve térnek vissza.
Ez az elmélet, de valami nem oké Kispesten mióta Hemi papa eladta a klubot, évről évre gyengébbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!