Mezőkövesd NB1 foci meccseim milyen hangulat szokott lenni? Érdemes pénteken kimenni a Honvéd ellen? ülőhely szokott lenni vagy esélytelen?
A "hangulat" jellemzően végtelen unalomban szokott kimerülni.
Ülőhely pedig van bőven, akár meg is hívhatod meccsnézésre a tágabb családot, a szomszédokat, a háztömbötök összes lakóját, minden osztály -vagy munkatársadat, a gyermekkori általános iskolád összes diákját a teljes tanári karral együtt, és miután mindegyiküket leültetted, még akkor is garantáltan helyet tudna foglalni a Száztagú Cigányzenekar, minden egyes hangszerüket és kiesett fogukat külön széken elhelyezve.
A Mezőkövesd meccsekkel az a probléma, hogy nagyon nem tudnak látványos focit produkálni. Gólokat se nagyon rúgdosnak, meccsenként jó ha 1et rúgnak. Inkább védekező csapatnak mondanám őket.
A Honvéd szeret támadni és mivel kieső helyen vannak így szinte borítékolható, hogy támadó szellemmel fognak felállni.
Védekező felállás vs támadó felállás
Sok gólra nem nagyon számítok. A döntetlen is erősen benne van a meccsben hiszen a legutóbbi 3 találkozójuk döntetlennel zárult, abból kétszer 0-0al.
Szerintem a Honvéd 1szer talán be fog tudni találni míg a Mezőkövesd szintén el fog tudni szaladni kontrából néhányszor amiből egyszer szerintem beveszik a Honvéd kapuját.
Én mondok egy unalmas 1-1-et aztán meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!