A francia bajnokság létszámát lecsökkentik?
Figyelt kérdés
Az első osztályból 4 csapat fog kiesni, a másodosztályból pedig 2 jut fel...ezek szerint 18 csapatos lesz a Ligue 1 a következő szezontól? Vajon megunták a szervezők hogy minden szezonban vannak olyan csapatok amik 10-20 pont lemaradással esnek ki és gólt is alig tudnak szerezni?2023. máj. 7. 17:02
1/9 anonim válasza:
Az olasz bajnokságra is ráférne a karcsúsítás 18 csapatra, értem én hogy mindenki szeretne játszani a nagyokkal de a Serie A-ban egy kicsit sok az ilyen porfészek klubocska.
2/9 A kérdező kommentje:
Ligue 1 is bőven elég lenne 16 csapat
2023. máj. 7. 17:23
3/9 anonim válasza:
Abból már azért lázadás lenne, a németeknél is 18 van
4/9 anonim válasza:
Én sosem értettem, hogy a Bundesliga miért 18 csapatos, talán a színvonal miatt.
5/9 franciasrac válasza:
Igen, reformálják a 2,5 profi ligát (Ligue 1/Ligue 2/National), ezekben sokkal bonyolultabb kimaradni idén
6/9 anonim válasza:
A francia egy vicc/kabarèbajnokság. A PSG cserecsapata is 20 pont előnnyel lenne bajnok. Bekène szüntetniük a profi futballt. Így, abszolút semmi èrtelme nincsen.
7/9 franciasrac válasza:
A magyar bajnokság akkor milyen ? 😂
8/9 A kérdező kommentje:
A Bundesligát is a Bayern nyerte az utóbbi 10 évben..
jan. 15. 17:53
9/9 anonim válasza:
A Seria A-t is zsinórban 9szer vagy 10szer a Juve nyerte a közelmúltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!