A Fehérorosz labdarúgó bajnokságban miért van ilyen kevés légiós? Ott korlátozva van a légiósok száma?
Figyelt kérdés
Tegnap néztem hogy minden csapatban 3-4 légiós van csak maximum.2023. ápr. 30. 09:57
1/7 anonim válasza:
Nem tudom ott korlátozva van-e, de pl. Romániában igen.
Egyébként meg nem normális hogy minden tele van négerekkel. Megnézel egy nyugat-európai bajnokságot, minden kis nóném csapat is tele van velük, mintha nem lehetne nélkülük élni, vagy nem lenne ott is tízmillió gyerek között legalább néhány tehetség, pedig van.
2/7 A kérdező kommentje:
Az NB1-ben is korlátozni kéne. Nem értem mi szükség van a tucatnyi középszerű légiósra.
2023. ápr. 30. 11:29
4/7 A kérdező kommentje:
Honvedz, Újpest, Mezőkövesd tele van légióssal de minden évben a kiesés ellen küzdenek.
2023. ápr. 30. 11:38
5/7 anonim válasza:
Nem túl vonzó ország a diktatórikus jellege miatt, illetve szegényebbek is mint sok közeli ország.
6/7 anonim válasza:
nálunk a Fradi is tele van légióssal. Mellesleg a háború óta nem szívesen mennek játszani a belarusz bajnokságba, ahogy az oroszba se, ott sincs sok.
7/7 A kérdező kommentje:
De legalább a Fradi jó eredményeket ér el nemzetközi szinten.
2023. ápr. 30. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!