Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ez most komoly?!

Ez most komoly?!

Figyelt kérdés

Holnap kezdődik az iskolámban a szünidő, ezért ma programok voltak. A fiúknak focizni kellett, de én nem szeretek focizni. A 8.-osok vezették. Normálisak ezek?

Komolyan azt hiszik, hogy minden fiú szeret focizni? (Most jöttem haza)

2023. ápr. 5. 12:04
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Te vagy a Moldovás, Marokkós kérdező? Már megint unatkozol?
2023. ápr. 5. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Történelem órára is kell járni, én meg azt nem szerettem. Szóval, mit akarsz pontosan mondani? Mert, hogy értelme nincs az is biztos.
2023. ápr. 5. 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

Valószínűleg rossz töri tanárok lehetett. Én meg a tanár miatt, de arra szeretek a legjobban járni.

2023. ápr. 5. 14:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Jó, itt igazából arról van szó, hogy kellett egy tárgy, ami mindenkinek van és lexikálus tudásra épül.

A tanáron jól szórakoztam a gimi utolsó 2 évében (akkor lett új), de a tárgyat magát nem szerettem.

Aztán persze pár évvel miután leléptünk a tanár ki lett tiltva a gimiből, mivel nyugdíjazása után is visszajárt csajozni.

Szóval az órával nem volt bajom, tárgyat, mint lexikális tudásra épülő, egyébként nem túl hasznos tárgy, nem szerettem.

2023. ápr. 5. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Fel a fejjel, kapus még lehet belőled, azoknál nem baj ha nem tudnak egyeneset rugni a labdába.
2023. ápr. 5. 15:40
 6/8 anonim ***** válasza:
79%

"A 8.-osok vezették" Miért ne? Nem BL döntők voltak, és felnőtt felügyelet is volt gondolom. Gondolom probléma volt, hogy fiatalabb vezényelt a "bácsinak".

Ezeket az iskolai sportprogramokat ,így a tavaszi szünet előtt sok iskola csinálja. Jó arra, hogy a diákok együtt sportolhassanak , mozoghassanak, közösség építésre tökéletes.

Különböző korosztályú diákok együtt sportolhatnak.

Ideális helyzetben, az idősebb diákok segítenek a fiatalabbaknak, így az adott sportágat meg is lehet szeretni. ( dehát mostanában, az oktatási rendszer és a diákok többsége ------

Normális iskolákba, ahol a tanári felügyelet megfelelő, nem kötelezőek ezek a tevékenységek.

Nem kötelező a focit szeretni(!), biztos megengedték volna , hogy más sport tevékenységet csinálj. Ha meg más sportot sem szeretsz ( elég nagy baj) akkor meg a szüleid leigazolhatják ezt a napot, hacsak nem lőtted el a 3 lehetőséget másra.

2023. ápr. 5. 16:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
általában a fiúk szeretnek focizni igen,ha te nem akkor nem focizol azt kesz
2023. ápr. 5. 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:
74%

és nem tudtál egy gólt sem rúgni ?

legalább a saját kapuba ?

2023. ápr. 5. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!