Ki a G.O.A.T.?
Figyelt kérdés
Messi vagy Ronaldo a valaho volt legjobb?2023. ápr. 4. 02:24
11/18 anonim válasza:
10.
nem vagyok rajongó, nem szurkoltam soha egy csapatnak sem, csupán kedvelem a minőségi és izgalmas meccseket, játékosokat.
Nekem mindegy, kinek hány aranylabdája, trófeája, gólkirályi címe van... ha figyelmesen megnézed, én a játéktudásról írtam. És ha már ennyire nevetséges vagyok, akkor mond meg nekem, Messi játékához melyik másik labdarúgó játéka fogható?
14/18 anonim válasza:
Ez tulajdonképpen abból áll, hogy ki milyen rajongó, ki milyen közegben nőtt fel, ha messit szeredet, azt mondod ő a legjobb ha Ronaldot szereted azt mondod ő a legjobb ezt nem lehet megállapítani, plusz van koztuk 2 ev korkulonbseg is
16/18 anonim válasza:
15.
az, egy kertitörpe aki csicskítja a többieket :))
17/18 anonim válasza:
Állítolag, ha még nem is hivatalos, de az Al- Hilalba megy Messi valami hatalmas összegért, pedig ő még lenne olyan formában, hogy topligában lenyomjon egy szezont.Persze pénz beszél, eldzsudzsákosodik így a karrierje végére.
18/18 anonim válasza:
Négy lába van, négy kecske van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!