Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tippmixpro miért nem ajánl...

Tippmixpro miért nem ajánl semmit sokszor a cash outnál?

Figyelt kérdés
Pl ha már bejöttek meccsek, azt írja ki cash out nem elérhető.. Nálatok is ilyen?

nov. 20. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor tud a rendszer cash-out összeget kalkulálni, ha a szelvényen lévő összes (nem befejezett) esemény jelenleg is fogadható valamilyen aktuális odds-on.

Ha bármelyik eseménynél nem aktív a fogadás (mert helyzet van, büntető van, vagy csak egyszerűen már nem elérhető az a piac, ami a szelvényen szerepel, akkor nem tud cash-out összeget kalkulálni, így nem elérhető a cash-out.

nov. 21. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Mashol ez nem problema 1es.

Sot a jobb helyek meg a kombis szelokra is tudnak cashoutot kalkulalni.

Szokasos magyar megoldas. Kicsit sarga, kicsit savanyu de a mienk.

Ezert kar cashout funkcio.

Cashoutot sokszor akkor sem ajanl ha nincs a piac felfuggesztve. Mert az evidens hogy akkor eltunik a cashout ha mondjuk valahol bunteto van es arra var a rendszer hogy gol vagy sem. A problema az hogy sokszor akkor sincs cashout amikor a piac aktiv es pl ellenfogadni lehetne. De ugye a cashout elonye az ellenfogadassal szemben pont az hogy nem kell hozza tőke.

nov. 21. 12:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

„Mashol ez nem problema 1es."

Persze. Pl Bet365, amíg volt...

De ezek a férgek azt is betiltották. Van helyette egy „csodás" szutyok Vegas,és a többi sz..kupac. Bet365 már akkor felkínálta ,mikor a legelső meccs elkezdődött...

nov. 21. 14:50
 4/9 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Tök igazatok van, az egész szarság abból adódik, hogy a tippmixpro rohadt hosszú esemény felfüggesztéseket csinál. (azon lehet vitatkozni, hogy nincs elég erőforrásuk/technikájuk a frissítésre, vagy csak túlvédik a seggüket)

Bet-en egyébként már akkor van cash-out, amikor megteszed a meccset, mielőtt elkezdődött volna. Simán újrakalkulálja az aktuális odds-on, meg levonja a saját margin-ját, aztán kész.

Egyébként full ugyanaz az elv náluk is, mint a Tippmixpro-nál, amikor felfüggesztett a fogadás, akkor ott sincs cash-out, csak a nagy irodáknál egy fogadás felfüggesztése egy gólnál/tizenegyesnél/cserénél kb. 1-2 mp szokott lenni, a Tippmixpro-nál meg néha 1-2 perc... Illetve a nagy irodáknál, amikor megszűnik egy esemény, akkor ha azért szűnt meg, mert túl alacsony volt a szorzója, akkor lekezelte 1.00-ként, ha meg "lehetetlenné vált", akkor lekezeli valami nagyon magas odds-on (Bet365 asszem anno 501-es szorzón vette ezeket) aztán pár százalékos cash-outot ad a fogadásodra.

nov. 21. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Én kedden jártam így. 3 válogatott meccsre fogadtam, amik egy időben kezdődtek. A Wales-Izland mindkét csapat szerez gólt tipp a 30. percre jött is. A Svédország-Azerbajdzsán hazai+3,5gólnál több tipp is elég hamar meg lett, az 57. percben már 4-0ra vezetett Svédország. A Magyarország-Németország meccsre arra tippeltem hogy Varga Barnabás szerez gólt, mivel néztem a meccset és a játék képe alapján nem sok esélyt láttam rá, cash out-ot akartam kezdeményezni. Ekkor járt a meccs az 58. perc környékén, a cash out opció a meccs végéig folyamatosan le volt tilva. Ennek aztán így tényleg sok értelme van...

[link]

nov. 21. 16:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Állandóan le tiltják, vérlázító amit művel ez a oldal...
nov. 22. 11:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Eléggé kamus is az egész. Biztos nektek is volt olyan, hogy fogadtatok, mondjuk 1.5x szorzóval, hogy x csapat nyer... Amikor a csapat vezetést szerez és ki akarsz szállni, sokszor alig ad még 1x szorzót is, vagy felette 1.05x, igazán megéri így kiszállni...
nov. 24. 12:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez valami bug lehet mert korábban engedte. Ha például 5-ös kötésben fogadtam és 4 bejött, az 5. meg még el sem kezdődött akkor felkínálta a cashoutot de mostanában ha bármelyik esemény véget ér már nem lehet kivenni. És direkt néztem aktív a piac, lehet fogadni arra ami a szelvényen van mégis tiltva van. Múltkor egy röplabdameccs volt hátra és nem tudtam kivenni így ellenfogadást kellett tenni a másik csapatra... Csak szingli szelvényen jó a cashot.
nov. 25. 19:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem se engedi mostanában. Tegnap tettem egy olyan fogadást hogy Fiorentina nyer, Liverpool nyer + 3,5 over, Burkardt szerez gólt (Mainz), J. David szerez gólt (Lille). Fiorentina vezetett, Burkardt gólt lőtt, Liverpool 2-2re állt, a David gól kellett még, de folyamatosan tiltva volt a cash out. Végül egy tipp ment el és nulláztam..
nov. 25. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!