Melyik topligát kedveled leginkább?
Figyelt kérdés
Melyik a legérdekesebb?
illetve melyik a második legérdekesebb.
Szerintem mostanában elég egyértelmű, melyik a világ elsőszámú ligája, talán szakmailag is, de nézettségben mindenképp.
2023. márc. 20. 15:22
11/16 anonim válasza:
A Premier League minden, csak nem unalmas. Szerintem a legjobb bajnokság, utána jön fej-fej mellett a Bundesliga és a Serie A, a La Liga mostanában eléggé le lett eresztve szerintem. De egyébként nem nagyon nézek bajnokikat, ellenben a Bajnokok Ligáját igyekszem nézni rendszeresen.
12/16 anonim válasza:
Csak a szaudi!
Nem hiába a futballisten CR is ott tolja.
Siuuu
13/16 A kérdező kommentje:
Kiváncsi is vagyok a Szaudi ligára, lesz-e ott érdemi fejlődés a következő 10 évben.
2023. jún. 30. 12:39
14/16 anonim válasza:
A szaudi válogatottban kizárólag hazai ligában játszó focisták játszottak a vébén és megverték az argentinokat. A németek elleni 0:8 óta eltelt 20 évben ezek szerint fejlődhettek valamicskét :)
15/16 anonim válasza:
Ha jövőre odaítélik nekik a 2030-as vb-t, sokezer milliárd dollárt fognak még belepakolni a bajnokságukba (is).
Az érdekes az lesz, ha nem tudják megvenni a rendezési jogot, akkor valszeg alábbhagy a lendület is, már ami a korosodó focisták túlfizetését illeti.
16/16 A kérdező kommentje:
#14-es!
Igaz, megverték Messiéket, ez még akkor is fegyvertény, ha azt a meccsett az argentínok cseszték el és egyébként jobb csapat is volt az argentín a vb-n.
2023. júl. 1. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!