Melyik topligát kedveled leginkább?
Melyik a legérdekesebb?
illetve melyik a második legérdekesebb.
Szerintem mostanában elég egyértelmű, melyik a világ elsőszámú ligája, talán szakmailag is, de nézettségben mindenképp.
Ligue 1 a Rennes miatt számomra a legérdekesebb.
A második legérdekesebb a La Liga.
Premier League-et nem szeretem nézni, túl kiszámítható, unalmas, ugyan így vagyok az NB1-el is. Innen max összeállításokat szoktam nézni, match highlights-okat. Seria A és Bundesliga szintén hasonló számomra, de nagyon ritkán nézek innen meccset.
Én fogadni is jobban szeretek a felsoroltak közül a francia ligára, annak ellenére hogy Premier League-et kiszámíthatóbbnak tartom. Például tegnap nyert a Rennes, én is nyertem.
Szerintem a Premier Leauge nem annyira kiszámítható, például az Arsenal elég szar volt az utóbbi években, de most ők a fő esélyesei a bajnokságnak.
A Leicester aranya is meglepetés volt.
Az utóbbi években a az első helyért még mindig a Premier Leugeben folyik a váltakozóbb harc.
A Bayernnek, meg a Juventusnak volt egy egyeduralkódós korszaka a közelmúltban.
A La Ligában pedig az Atleti győzelme volt, amin kicsit meglepődtem.
A Ligue 1-ben a Reims fiatal edzője is érdekes figura, alapvetően szerény játékoskarierr után Football Manger játékkal tanulta az edzőséget és mindenféle licensz nélkül. A klubja meg a licenszhiány miatt fizeti a büntetéseket, de még így is megéri nekik. Will Still a neve.
Számomra a Lali volt a favorit, meg a Premier még régebben.
Manapság már egyik sem tud lekötni, számomra túlságosan mű és pénzvezérelt lett.
Miért? Mi fogott mag a portugál ligában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!