Melyik ligába kéne igazolnom?
20 éves, NB 3-as, jó fizikumú, technikás és gyors balszélső támadó vagyok.
17 évesen kezdtem el focizni, senki sem gondolta, hogy lehet ebből még kihozni valamit.
Gyorsan fejlődtem, de ugyan ilyen iramban edzek tovább.
Külföldre szeretnék költözni, igazából bárhova.
Melyik ország, hányadik osztályú ligájában állnám meg a helyem a jelenlegi tudásommal, akár csak padozás szintjén is egyelőre?
És mennyi pénzre számíthatok?
Írhattok bármelyik kontinensről ligákat, ha van némi információtok róla.
Válaszokat köszönöm.
Szia!
Hol játszol jelenleg?
Az angol labdarúgásban nagyon sok liga van, ha jól tudom 57 de javítson ki bárki ha tévedek. Ezt 3 fajtára lehet bontani, professional - semi-professional - amateur. A professional ligában ténylegesen profi focisták játszanak, akik valószínűleg 40 éves korukig ez lesz a szakmájuk(persze jó pénz is van benne nekik ligától függően). Az amateur részét nem ajánlanám, hisz ha úgy érzed van benned potencia azt nem ott kell kamatoztatni. A befutó az szerintem az angol ligák közt a semi-professional szint lenne neked, abban viszont sajnos nem tudok neked segíteni, hogy melyik csapatnál játssz. Hozzáteszem, az Angliában született/edzett focistákat jobban megfizetik mint bármely másikat valamiért(nyilván van kivétel mielőtt nekem esne a válasz szekció).
Németországban 6 ligára bomlik a labdarúgás, de kettőt lehet megkülönböztetni: professional és non-professional. Ezek közt is úgyszint rengeteg meg annyi csapat van akihez jelentkezhetnél, de nem vagyok tisztában a németországi labdarúgással így nem szeretnék hülyeséget írni.
A spanyol labdarúgást nehezebbnek/kihívóbbnak tartják a többi közül, bár Casemiro állítása szerint(ki a Real Madridtól ment át Man utd-be) a Premier Leagueben nehezebb dolga akad. Az, hogy ez mennyire helytálló a többi játékosnál nem tudom, Ő így gondolja. Mindenesetre a spanyol ligákban nagyon komolyan veszik a focit, erős és fárasztó edzések vannak melyek nyilván meg is látszanak.
Én személy szerint javasolnám neked, hogy ha bár sokan kukának tartják a magyar focit, próbálkozz be NB II-be esetleg ahonnan van továbbjutási esélyed NB I-be a csapatoddal. NB I-ben felfigyelnek a focistákra, esetleg könnyebben is juthatsz ki a jövőben külföldre.
Pénzügyileg nem tudok neked segíteni, hisz ezzel nem vagyok tisztában de biztos vagyok benne, hogy NB I és a külföldi profi ligákban nem kell aggódni a havi megélhetésed végett.
NB 3-as?
Talàn labdaszedőkènt kezdhetnèd az angol megye V-ben!
Sok sikert!
Bocsi nem szeretnèk vitatkozni de ha ott padozna akkor a cserejàtèkosok akik meg esetleg befèrhetnènek mit csinàlnànak?
De esetleg a LaLigàban egy Elche szintű csapatban az u 19-es csapatuknak lehet hogy szüksègük lenne segìtsègre!
Mondjuk a csapattagjaik kulacsait vagy labdàkat edzès utàn összeszedni!
Senki sem beszél itt a Liverpoolról. Akkor kérdezem úgy, hogy egy erős NB3/NB2-es szint Anglia hányadik divíziójába elég?
A padozás alatt meg nem azt értem, hogy odamegyek lustálkodni, hanem azt, hogy odamegyek jobb körülmények közé edzeni, hogy idővel jobb legyek.
"Senki sem beszél itt a Liverpoolról. Akkor kérdezem úgy, hogy egy erős NB3/NB2-es szint Anglia hányadik divíziójába elég?"
Értsd már meg egyrészt hogy nincs 1:1-es megfeleltetés hogy az itthoni NB3 minek felel meg kint... másrészt azt sem fogod fel hogy egy noname NB3 csapatból senkit nem fogsz Angliában érdekelni hogy te hol focizol? Azt sem tudják hogy Magyarország hol van azt meg főleg nem hogy az NB3 színvonal micsoda. Előbb keltsd fel itthon az érdeklődését az embereknek.
Hány külföldi megkeresésed volt eddig? 0? Akkor ennyi esélyed is van elhelyezkedni külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!