Emlékszik még innen valaki a legendás Andorra-Magyarország meccsre?
Az mikor is volt?
Arra nem emlékszek, de az azt követő felháborodásokra igen.
A válogatottat verte meg?
Amúgy itt sem a méret a lényeg, ha ez a felhborodásnak oka volt. Andora a méretéhez képest pénzes, meg ha jól tudom adóparadicsom. Így gyakorlatilag olyan játékosokat vehet meg, kölcsönözhet, amit tud.
Báár az andorrai állampolgárság megszerzése necces.
Amúgy ezt a méret dolgot úgy értettem amúgy, hogy tökre lényegtelen az országok ilyen összehasonlítása. HA ez volt a felháborodás oka és nem a játék. (Vagy is is?)
Gondolom máltai csapat is vert már meg spanyolt. (csak mondtam valamit).
#5 Milyen méret? Itt nem a méretről van szó hisz papíron Izland is jobb csapat sok olyan országnál akik nagyobbak náluk.
Itt a gond azzal van, hogy a világranglista utolsó harmadát foglalják el valahol mi meg ott vagyunk az első harmadba.
"Emlékszem, sajnos végig is néztem a mérkőzést. Életem egyik legmeghatározóbb élménye volt."
"Legmegalázóbb*"
Szóval életed legmegalázóbb élménye egy olyan válogatott meccse, aminek egyik tagját se ismered személyesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!