Szerintetek van arra esély, hogy Lionel Messi Szaúd-Arábiában folytassa a karrierjét?
A sajtóban megy ez most, hogy a Szaúdiak milyen célokat terveznek.
Ugye nagy részben a szaúdi állam kezében van a Newcastle United is, ami most jól szerepel.
Azt is hallottam, hogy a 2030-as VB-t Egyiptommal és Görögországgal rendezné Szaúd Arábia
Szerintem lehet rá esély, hogy Cristiano Ronaldo mellé még érkezhet Messi meg még pár sztár játékos Szaúd Arábiába, hogy megdobja a bajnokság nézettségét.
Én 2 lehetőséget látok:
Hosszabbít a PSGvel, aztán onnan vonul vissza.
Vagy
Néhàny éven belül legalább 1 szezonra visszamegy a Barcába és onnan vonul vissza.
Szerintem amire nagy esély van, hogy majd ha mindketten visszavonulnak akkor bekerülnek ilyen all star csapatba ahol játszhatnak még együtt.
Olyat mint amiben Ronaldo meg Zidane játszott legutóbb együtt.
Szerintem o nem lesz olyan mint ronaldo.
Visszavonul ha nem lesz utana nagy csapat
A Psgben a 3. Legjobban vizett játékos a világon. A franciaknak is kell, mert amellett, hogy nagyszerű jatékos, iranyítja, mozgatja a csapatot hatalmas reklamertéke van, főleg most, világbajnokként.
Szerintem innen fog visszavonulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!