Nagyon jól floorballozok, hol tudnék csapatban játszani?
Figyelt kérdés
Szabolcs megyében élek, 17/L vagyok. Tudtommal nem sok floorball csapat van a környéken.. :S2010. okt. 1. 15:17
1/13 anonim válasza:
Szerintem floorball-ozni mindenki jól tud, a legkönnyebb sport.
2/13 A kérdező kommentje:
kössz szépen!-.-
2010. okt. 1. 15:50
3/13 anonim válasza:
Szabolcsban szerintem sincs. mindenesetre az első válaszoló jó nagy paraj.
4/13 anonim válasza:
Nem épp a legkönnyebb sport,nem tudom honnan szedte az első válaszoló... Én nem tudnék Szabolcs megyében =/ bocsi.
5/13 A kérdező kommentje:
:( Sejtettem... Köszi a válaszokat!
2010. okt. 1. 19:33
6/13 anonim válasza:
hát, ha a környékeden floorball csapat sincs, akkor tuti nagyon jól floorballozhatsz...
7/13 anonim válasza:
16.41-es vagyok.
Hát,te meg nagyon tudhatod. És ha nem játszik jól,akkor mi van? Benne van az,hogy van kedve floorballozni. Am. a tesitanárodnak felvethetnéd az ötletet,hogy tarthatna délutánonként floorball edzést...
8/13 A kérdező kommentje:
21:28 szerinted mennyire függ össze a kettő?? Szabolcs megye eléggé elmaradott egyébként is... nem tehetek róla, hogy semmi sincs a környéken... -.-
A suliban szoktunk csinálni, csak valami komolyabbra gondoltam, de így mindegy...
2010. okt. 1. 21:58
9/13 anonim válasza:
tudom, h könnyű sprot, nem tudom mit rinyáltok itt. Nem kell hozzá nagy tehetség
10/13 anonim válasza:
16.41-es v'ok megint... Ahhoz tényleg nem kell nagy tehetség,hogy ide-oda ütögesd a labdát,de ahhoz igen hogy ki tudd cselezni az ellenfeled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!