Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért vannak úgy megőrülve...

Miért vannak úgy megőrülve Messiért az emberek?

Figyelt kérdés

Először is leszögezném, az nyilvánvaló hogy kiváló focista, máskülönben nem lenne ennyi díja, elismerése.

De miért jobb mint a többi élvonalbeli focista?

Miben tud többet?

Én úgy látom inkább szeret többször szimulálni, esni-kelni. (Nem, nem azt írtam hogy CSAK azt csinálja, mégmielőtt...)

Meg elég agresszív is.

Miért van mindenki annyira elájulva tőle?

2022. dec. 16. 16:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Mert jobb fej mint ronádó
2022. dec. 17. 15:35
 12/18 anonim ***** válasza:
penaldo*
2022. dec. 17. 19:39
 13/18 A kérdező kommentje:

Bocs de miért kellene "hagynom" egy komplett sportágat csak azért mert nem ájulok el egy (1) játékostól?

Mint írtam, nyilván jó, ez a sok díján is látszik. Sok díja viszont másnak is van, pl (az általam szintén NEM igazán kedvelt) ronaldonak is.

De nem kell 4-5 ember hogy fogja, le lehet szerelni. A tegnapi meccs második felében eléggé el volt fáradva. (Ami teljesen érthető, nem leszólásként írom)

Szerénynek meg abszolút nem tűnik.

A tegnapi aranylabda számomra teljesen érthetetlen, még a saját csapatán belül is lett volna aki jobban megérdemelné...

Nekem úgy rémlik, az argentin paredes bikázta bele a labdát a kispadba (miután szabálytalankodott), messi és martinez nyilatkoztak úgy a meccs után mint valami idegbeteg... (Egyébként ezen a ponton megjegyzem, messi jobb mint martinez ilyen téren)

2022. dec. 19. 16:37
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Mert Messi az Isten!
2022. dec. 19. 16:41
 15/18 A kérdező kommentje:

Indokokra lennék kíváncsi, nem ugyanarra a félmondatra újra és újra...

2022. dec. 19. 16:43
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi gyerekek..
2022. dec. 19. 16:56
 17/18 anonim ***** válasza:
45%
senki sincs megőrülve.Az egyik legjobb labdarúgó és kész.Az embereknek meg kell mindig valaki/valami amire felnézhetnek,bálványozhatják.
2022. dec. 19. 17:18
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Úgya!
2022. dec. 19. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!