Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Argentin -portugál döntőre...

Argentin -portugál döntőre mennyi esélyt láttok?

Figyelt kérdés
Szerintem ez lenne lehető legjobb
2022. dec. 9. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Brazil-portugál döntő lesz meglátásom szerint.
2022. dec. 9. 11:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerény véleményem szerint (Argentín szimpatizánsként) azt kell, hogy mondjam, Portugáliának nagyobb esélye van arra, hogy eljusson a döntőig, mint Argentínának. Amint láthattuk legutóbb, és tulajdonképpen mind a 4 meccsükön, Portugáliának jó csapata van, és tudnak Ronaldo nélkül is jó teljesítményt produkálni. Az argentín csapatra viszont már inkább lehetne azt mondani, hogy Messi függő. Illetve jelenleg nem is tartom őket olyan erősnek, hogy Hollandián, illetve azt követően esetlegesen Brazilián túljutva kiharcolják a döntőbeli szereplést.

Én inkább számítok egy Brazília-Franciaország döntőre. De a franciák ágáról nem lenne meglepetés az sem, ha Portugália vívná ki a döntőbe jutást.

Szóval, ha őszinte akarok lenni, akkor azt kell mondjam, hogy kicsi az esélye annak, hogy ez a párosítás létrejőjjön a döntőben.

Legalábbis kisebb, mint mondjuk egy brazil-francia.

Szerintem....

2022. dec. 9. 11:38
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem Brazília - Franciaország döntő lesz
2022. dec. 9. 11:41
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
én argentínának drukkolok de a holland ma kiejtik őket szerintem.Brazil-Francia döntő lesz
2022. dec. 9. 13:40
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
Esélytelen, mert Marokkó biztosan az egyik döntős lesz! A Sors akarja így!
2022. dec. 9. 14:19
 6/9 NTBS ***** válasza:
Keveset. Még két kör, bármi lehet.
2022. dec. 9. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Hollandia-Portugália (a 2019-es nemzetek ligája döntő visszavágója lehetne amit a portugálok nyertek) vagy Hollandia-Franciaország (ez is elég pikáns harc lenne, már csak a 2 egymáshoz közeli szomszédország mind politikai, történelmi szempontból jó lenne) döntőt szeretnék nagyon, egyszerűen azért mert szeretem a változatosságot és ilyen VB döntő párosítás még nem volt.
2022. dec. 9. 15:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Én örülnék ismét egy horvát-francia döntőnek, amit ezúton a horvátok nyerjenek meg.
2022. dec. 9. 20:31
 9/9 anonim ***** válasza:
56%
#3 vagyok, már nem lesz Brazília-Franciaország döntő
2022. dec. 9. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!