Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Most látom, hogy Portugália...

Árokpart kérdése:

Most látom, hogy Portugália játszik Argentínával az olimpián a foci játékokon . Ez a portugál válogatott az amelyik most az Eb- is játszott?

Figyelt kérdés
Tehát a portugál válogatott játszik Messiékkel az olimpián vagy az olimpiai foci válogatott az egész más játékosokból áll? Ha tudja valaki válaszolja meg mert ha az amire gondolok akkor nagyon szeretném megnézni. Köszönöm szépen!
2016. jún. 28. 10:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem ugyanazok a csapatok lesznek. Legfeljebb 23 évesek játszhatnak, maximum 3 túlkorossal.
2016. jún. 28. 10:22
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Én úgy tudom, hogy az olimpián nem profi focisták vannak, hanem amatőr válogatottak.
2016. jún. 28. 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:
#2 Azt már eltörölték, profi játékosok is szerepelhetnek.
2016. jún. 28. 10:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Most megnéztem Wikipédián, már nem kell amatőrnek lenniük, viszont olyan nem léphet pályára, aki valaha is részt vett világbajnokságon vagy akár a selejtezőjén, és életkorbeli korlát is van, az, amit az első írt.
2016. jún. 28. 10:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Messiékkel nehezen játszik, mert Messi bejelentette a visszavonulását a válogatottól, mivel "nem neki való". Merthogy kihagyta a tizenegyest a tizenegyes párbajban Chile ellen a Copa America döntőjében. Szóval, ha nem csinál segget a szájáról ő már nem fog Argentína színeiben játszani.
2016. jún. 28. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyébként négyes, ezekkel a feltételekkel én kb. nem is értem minek erőltetni a focit az olimpián. Nincs ott elég sport már így is? Komolyan bakker, a következő meg olyan lesz, hogy olyan se legyen a csapatban, aki már volt kint a falujából?
2016. jún. 28. 12:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem kéne oda foci, főleg, hogy minden évben van BL, két évente vagy EB, vagy VB.

4-es (aki 2-es is)

2016. jún. 28. 13:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, így valóban komolytalan az olimpiai foci.

Vagy legyen, vagy ne legyen, de ez a félmegoldás nem vezet sehová.

2016. jún. 28. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!