10 csapat maradt - ki nyeri közületek a VB-t szerintetek?
Gőzöm sincs. Azt remélem, hogy holnap is jön a papírforma, vagyis spanyol és portugál továbbjutásokat várok. Sajnálom Japánt, mert küzdöttek rendesen ezen a VB-n, de az ember inkább egy Horvátországot néz meg szívesebben a 8 között, mint Japánt.
Mindenesetre eddig alakul egy nagyon erős végső mezőny, a holland-horvát kettőst nem érzem annyira erősnek, rajtuk kívül viszont bárki odaérhet a végére.
Én nagyon szurkolok az Argentínoknak de valahogy a védelmüket nagyon nem érzem biztosnak. Elég könnyen zavarba hozhatóak. Szerintem a hollandokat még megverik de nem vagyok benne biztos, hogy az elődöntőn már túljutnak a brazilokon.
Döntősnek mindenképpen Brazíliát várom és talán másik döntős Franciaország lesz. Szerintem az angolok nem fognak túljutni a franciákon.
Franciaország - Brazília döntő lesz szerintem.
Kettejük közül bárki nyerheti. Mindkét válogatott jó formában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!