Mi történt a focival? Olyan lett, mint a kő papír olló
Ne tévessz össze egy meccse sok meccsel. Továbbra is erősebb egy erősebb csapat és nagyobb valószínűséggel nyer, de nem mindig jön ki a lépés.
De nem pont ettől élvezetes a foci? :)
Élvezhetetlen?! :)
Szerintem élvezetesebb amikor egy papíron gyengébb csapat megver egy erőset, inkább ez mint pl Spanyol Costa Rica teljesen egy oldalú unalom még ha szépen is fociztak.
Tegnap meg nem véletlenül nyert Japán , így a spanyolok Marokkó ellen mennek és a brazilokkal már csak a döntőben futhatnak össze.(ha elérik)
"Mert ha csak pillanatnyi szerencse dönti el"
Ez azért elég leegyszerűsítő. Az nem csupán szerencse kérdése, hogy melyik csapatok tudnak huzamosabb ideig elég jól teljesíteni, hogy kijussanak a vb-re és ott végig megnyerjenek mindent.
Ez van, a franciák, olaszok, spanyolok leszállóágon vannak, Hollandia, Japán vagy Marokkó pedig felszállóágon.
A sok meccsből már csak a nagy számok törvénye alapján is van néhány meglepetés. A csoportkörben meg egy bukta még belefér a nagyoknak, mert van lehetőségük javításra, nem biztos hogy minden meccsen a győzelemre törnek.
Hosszú távon kijön az erőfölény, én a VB előtt egy tippjátékban a tutira mentem és legjobb nyolc közé jósoltam a hollandokat, argentinokat, brazilokat, németeket, franciákat, angolokat, spanyolokat és portugálokat. 7/8 még simán összejöhet, a németek estek csak ki, de ha a horvátok jutnak helyettük a 8 közé, az az elmúlt VB alapján nem is olyan nagy meglepetés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!