Hogy ha megszivattak és aláírattak velem olyan papírt, amin igazolom az elszámolási papír és a pénz átvételét (ami persze nem történt meg), azzal tudok valamit csinálni akár jogi úton is? (tudom, hogy én voltam a hülye, hogy nem olvastam el)
Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 11:45
1/5 anonim válasza:
Ügyes vagy.... jól megszívtad! :((
2/5 A kérdező kommentje:
Jol...raadasul tuloraztam is...azt mondjuk megmondtsk hogy nem lesz kifizetve....
Jogi uton van megoldas erre?
2013. jún. 6. 11:59
3/5 anonim válasza:
Nem hinném hisz aláírtad, de érdeklődj valami munkaügyi ügyvédnél!
4/5 anonim válasza:
Nem nagyon, hisz ott az aláírásod...
5/5 anonim válasza:
Elméletileg van lehetőség jogi úton vitatni, hiszen a szerződéseket is a bíróság utólag felülvizsgálhatja, pl. nyilatkoztatja a szerződő feleket, hogy az volt-e a szándékuk a szerződéssel, amit írásba foglaltak stb.
Természetesen az ügyvéd el fogja kérni a pénzét, és nem garantál semmit. Egy kisebb munkabér elszámolási vitánál legolcsóbb, ha nem jogi úton keresel megoldást, mert az jó eséllyel többe fog kerülni, mint amennyivel megrövidítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!