Ha már a sárgalapok sem tudják eldönteni a fociban a továbbjutást, akkor mi a következő szempont?
Figyelt kérdés
2022. nov. 30. 21:54
2/9 A kérdező kommentje:
Hát, nem tűnik túl fair-nek. Én arra gondoltam, hogy újrajátszák a meccset.
2022. nov. 30. 22:38
3/9 anonim válasza:
Több szöglet, aztán több bedobás, és végül melyik csapatkapitánynak nagyobb a f...a.
4/9 anonim válasza:
Én mondjuk ha nem lehetne gólkülönbség alapján eldönteni összehívnám a két csapatot büntetőpárbajra.
Ez a sárga lapozás baromság de az is túlzás, hogy játsszák újra a meccset.
5/9 anonim válasza:
Sárga lapok helyett nézhetnék mondjuk a selejtezőben elért pontátlagot..
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor már inkább a 11-es párbajt látom normálisabb megoldásnak, mint lejátszani egy teljes meccset. Más kérdés, hogy megéri e megnyitni csak büntetők miatt a stadiont. Jó, persze lehet zártkapus is, de a sorsolás akkor sem lenne igazságos.
2022. dec. 1. 17:04
8/9 anonim válasza:
A Premier League-ben az utolsó szempont amikor már minden kimerült az ABC sorrend. Nem vicc, tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!