Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Melyik az a jelentős esemény,...

Melyik az a jelentős esemény, ami megmaradt benned sportfogadás szempontjából?

Figyelt kérdés
2020. okt. 19. 00:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát, nyertes viszonylag kevés van, ami ilyen nagyon érdekes/meglepő/jelentős esemény.

A Celtic - Barca 2-1-et valamiért anno behúztuk hazaira, amikor 11%-os labdabirtoklással nyertek a skótok. 10-es szorzó volt asszem.

Barca - PSG ugrik még be, amikor 4-0 után 6-1 lett. Ott volt benn fogadásom PSG továbbjutásra... :D

2020. okt. 19. 08:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem ez volt az

[link]

Nadal-Wavrinka összecsapás 2015.november 6-án, az első szettnél Nadal visszahozta magát, tie breaknél, hozta volna, amire tettem, hogy nyer legalább egy szettet, csak a szél kifújta a kezéből a labdát vagy ilyesmi...

2020. okt. 19. 09:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Lille PSG meccs még nagyon régről

Akkor még középsulis voltam, sokat játszottam FIFA-val, alkalomadtán tippmixeltem. Egyik pénteken poénból kiválasztottam 1-1 meccset a kedvenc bajnokságokból: angol, német, spanyol, olasz, francia. FIFA-ban összeállítottam úgy a csapatok kereteit ahogy az előző meccsen pályára léptek, aztán 10 perces félidőkkel elindítottam a meccseket úgy hogy a gép irányította mindkét csapatot.

Ha jól emlékszem valami 2 óra alatt lement mind az 5 meccs, felírtam az eredményeket és megraktam kb. 300 forinttal. Elég magas összeg volt a várható nyeremény mert 2 döntetlen és 3 vendég győzelem volt a tipp (direkt háromesélyes meccseket választottam ki). Ha jól emlékszem valami 100 ezer jött volna 300 forintból.

Már meg nem mondom pontosan melyik meccsek voltak, az első két meccs szombat délután kezdődött, egy angol és egy német bajnoki, mindkettőt döntetlenre raktam. Az egyik valami West Brom Aston Villa a másik meg talán Hannover Hertha volt de nem vagyok benne biztos, mindkettő 0-0 lett ha jól emlékszem.

Aztán aznap este jött a következő meccs erre emlékszem Getafe-Mallorca, ezt vendégre húztam, sima 0-3 lett 4es oddsért...alig hittem el mikor megláttam az eredményt. Kövi meccs vasárnap délután, olasz bajnoki idegenben játszott a Parma...és beszartam kb mert ők is nyertek 2-1re. Na akkor már nagyon ideges is voltam hogy ne az utolsón menjen el.

Vasárnap este 21 óra Lille PSG. Akkor még kb. egy szinten volt a két csapat ha jól emlékszem a Lille volt akkor a címvédő még Hazard is ott játszott stb. De már tudni lehetett hogy a PSG nagyon jó lesz ott volt Ibra top formában. Második félidő elején PSG vezet Pastore góljával na mondom csak maradjon így...kb tíz perccel később Ibra kihagy egy ziccert kb 10 centi hiányzott ha azt belövi akkor nyer a PSG. De nem erre 80. perc körül Lille csatár elesett 16-oson belül, azonnal piros lap + büntető. Lassítva visszajátszották az esetet, hozzá sem ért a PSG védő a csatárhoz, ha lett volna VAR tuti visszafújja a bíró a tizit. De persze megadták, Lille be is verte a tizit aztán a végén még egy gólt szereztek, nekem meg el is ment a tippmix. Olyan ideges voltam szerintem 2 hétig másra sem tudtam gondolni...

2020. okt. 19. 14:40
 4/4 anonim ***** válasza:
A Sevilla EL-győzelmét tettem meg 32 csapatból. 16-os oddsért. Ez eredményezte az eddigi legnagyobb nyereményemet, habár ezért nagy árat kellett fizetnem...
2020. okt. 19. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!