Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Unalmas lett a foci vagy én...

Unalmas lett a foci vagy én öregedtem meg?

Figyelt kérdés
90-es években rengeteget fociztam és focibolond voltam minden ligát követtem, nekem nagyobb ünnep volt egy BL döntő mint a karácsony. 1998as VB majdnem minden meccsére emlékszek annyira jók voltak. 2000-es évek elejétől nem fociztam és a meccseket sem követtem. Most ráérek és elhatároztam hogy nézni fogom az eb meccseket de halálra unom magam, csak hátul passzolgatnak. Mikor előre jutnak kicsit akkor vagy megszerzi az ellenfél a labdát és elkezd hátul passzolgatni vagy kimegy a focipályáról és bedobás következik. Mikor véletlenül sikerül előrejutniuk akkor beadják a labdát a kapu elé aztán abból sosem lesz gól. Most is nézem a holland-ecuador meccset, a hollandok vezetnek és most abból áll az egész meccs hogy hátul passzolgatnak.
2022. nov. 25. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
1986 óta unom.
2022. nov. 25. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:
65%

Vb az nem eb ,de amugy igen mint ahogyan minden màs a foci is egyre unalmasabb lessz

Glory glory man United 😅

2022. nov. 25. 18:14
 3/8 anonim ***** válasza:

98-ban még több volt a sztár, az ereje teljében levő nagy egyéniség, akik miatt érdemes volt nézni a VB-t: Ronaldo (brazil), Rivaldo, Roberto Baggio, Del Piero, Zidane, Henry, Laudrup, Batistuta, Raul, Hagi, Sztojcskov, Beckham, Shearer, Matthaus, Klinsmann, Bergkamp, Kluivert, Suker, Boban, Szavicsevics, Mijatovics, Zamorano, Okocha stb...)

Most meg ha megkérdezik az átlagembert, kik a VB sztárjai, csak addig jutnának, hogy Messi, C. Ronaldo, Neymar, Mbappe, Lewandowsi, Kane, Modric, De Bruyne, Suarez, Bale és ezek többsége már leketyegő, kiöregedő játékos. A többség meg középszerű egyenfutballista...

2022. nov. 25. 18:24
 4/8 anonim ***** válasza:

Unalmas.

A sok 0-0, nulla kockázatot vállaló csapatok, amit még a kisebbek esetében megértek, mivel nekik kb a védekezés és a kontrákból való gólszerzés lehet az egyetlen esélye az eredményességre, de pl egy Argentínától, Angliától (bár Irán ellen jól bekezdtek, de egy USA ellen már elfogyott a lendület) Hollandiától nem ilyen semminő játékot vártam, amit produkálnak. A belgákról nem is beszélve. Egyedül a spanyolok és a franciák eddig, akik nagy csapatként játszottak, küzdve, hajtva. Több respektet érdemelnek a kisebb válogatottak, akiknek érdemes megnézi a szurkolóit, hogy bíztatják őket, kiállnak mellettük, szurkolnak, tudva azt, hogy valószínúleg úgy is ki fognak esni.

2022. nov. 25. 22:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Én már rég unom, színház az egész.
2022. nov. 27. 01:50
 6/8 anonim ***** válasza:

A 98as vb-n csomó potyagól volt, mert akkoriban a kapusok csak dísznek álltak a kapuban. Mondj már 5 olyan kapust a 90es évekből akik érdemben befolyásolni tudták egy meccs kimenetelét?

Manapság rengeteg olyan kapus van akinek borzasztóan nehéz gólt rúgni

2022. nov. 27. 09:44
 7/8 A kérdező kommentje:
"Manapság rengeteg olyan kapus van akinek borzasztóan nehéz gólt rúgni" el sem jutnak a kapuig
2022. nov. 27. 11:13
 8/8 anonim ***** válasza:
98-as VB-n olyan kapusok védtek mint Van der Sar, Schmeichel, Taffarel, Barthez, Seaman, Zubizarreta, Chilavert...
2022. nov. 27. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!