Mikor vettétek észre hogy öregedtek?
Mikor jött el az a pillanat amikor elkezdtétek észrevenni hogy már nem vagytok 20 évesek, mik voltak az első jelei? Nem okozott ez kapuzárási pánikot, félelmet az öregedéstől?
Itt vagyok 29 évesen, fiatalnak nézek ki de minden nap álomba sírom magam annyira félek az öregedéstől.
Hagyd abba az önsajnálatot. Termeszetes jelenseg, mindenki folyamatosan öregszik.
A sajat kezedben a sorsod, hogy mit teszel. Sportolsz vagy elhagyod magad... csinosan öltözöl vagy jó lesz a mackónadrág is.... sminkelsz elegansan es renbentartod a frizurád vagy elhagyod magadat...
Ugyanez mentálisan...
Szültem 28, majd 29 évesen is, majd sok sok ébrentöltött éjszaka után betöltöttem a 30-at. Na azóta.
Most 31 vagyok, és vicc nélkül 1 év alatt nagyon megszaporodtak a ráncaim.
(pedig jó minőségű éjszakai arckrémet használok). A gyerekeim imádom, ezerszer újrakezdeném, de jelenleg úgy érzem már sosem leszek az a tündöklő, csinos, mindig pörgős partiarc. A fejezetek egymást követik az életben, és ezzel tudni kell megbarátkozni.
Az első jel 20-21 éves koromban volt, amikor (akkor még szokás szerint) bemelegítés nélkül kezdtem el sportolni, és meghúzódtam. Rá pár héttel megint, ugyanez miatt. Akkor esett le, hogy ez már nem megy.
Utána pár évvel később volt a következő állomás, amikor elkezdtem hízni, ugyanolyan életmód mellett, mint korábban. Rá kellett jönnöm, hogy ez már nem úgy van, hogy mindegy mennyit eszem, nem hízok. Oda kell figyelni.
Aztán a legjobban 29 évesen ütött be a kraft, amikor összeszedtem egy gerincsérvet. Akkortájt jött nekem is az a felismerés, hogy egy buli sokkal jobban megvisel a másnap, mint régebben. Illetve az, amikor a 18-19 évesek is simán lemagáznak, a kisgyerekek pedig bácsiznak. Áuccs.
33/F
25 évesen. A nevetőráncom jobban szembetűnt, viszont hyaluronnal feltöltöttem. Hálistennek kevesebbnek nézek ki a koromnál.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!