Fogjátok nézni a katari VB-t?
Figyelt kérdés
A stadionok építése közben több ezer vendégmunkás halt meg, Katar gyakorlatilag egy rabszolgatartó állam nulla emberi jogokkal. A VB nem nézésével üzenhetnénk a FIFÁ-nak, hogy nem tűrjük az ilyesmit. Különben se lesznek ott a magyarok, eggyel kevesebb ok, hogy nézzük.2022. nov. 16. 17:43
11/12 anonim válasza:
Én fogom nézni amit tudok.
Foci őrült vagyok így engem nem érdekel hol lesz megtartva vagy mikor. Egy foci vb mindig foci vb marad. Bár így a kora téli időpont miatt kicsit concacaf cup feelingem lesz tőle de legalább nem hajnalban lesznek a meccsek.
12/12 anonim válasza:
Természetesen nézem mindet. Nagy foci "zabáló" vagyok, szívom magamba mindig az újabb és újabb 90 perces meccseket. Hálisten egymás után vannak a meccsek, tehát nincs olyan egy időpontban 2 meccs egyszerre. Bár azt is tudnám párhuzamosan bámulni, egyik telon, másikat meg tableten közbe elindítom (vagy TV-t bekapcsolom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!