Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek ki nyeri a 2022-es...

Szerintetek ki nyeri a 2022-es világbajnokságot?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Érdekelne a véleményetek.Szerintetek melyik válogatott a legerősebb,melyik csapat a legesélyesebb?Kezdem én:Szerintem a címvédő franciáknak van a legnagyobb esélyük és a legerősebb csapatuk(de ez csak az én véleményem)Szerintetek?
2022. nov. 11. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Argentínok. Megnyerték a Copa Americát, és azóta egy elég hosszú veretlenség áll mögöttük. Nem elhanyagolható az érzelmi része, hogy ez Messi utolsó VBje. Szerintem növeli az esélyeket, hogy most Leo nagy formában van klub szinten is. Nekik nem csak egy nevük van, tele vannak klasszis játékosokkal
2022. nov. 11. 22:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem vitás hogy Argentína is az esélyesek között van...Viszont nem hinném hogy a negyeddöntőnél tovább jutnának el
2022. nov. 11. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Brazília vagy Portugália lesz a győztes szerintem.
2022. nov. 11. 22:57
 4/7 Isti22 ***** válasza:
80%

Argentína és Brazília tűnnek a legesélyesebbnek, de a többi nagyot sem lehet leírni soha.

Amúgy érdekes, hogy bár kiszámíthatatlannak tűnik, gyakorlatilag ugyanaz a 4-5 csapat nyer MINDIG. Uruguay nyert utoljára 1950-ben a kicsik közül, az 70 éve volt.

2022. nov. 12. 00:03
 5/7 anonim válasza:
100%

Papírforma érvényesül, akkor Argentín, Brazil között dől el.

Most erősebbek, mint 4 éve. Franciák is jók. De ott sokan kidőltek. A csapatok a tétmeccseken mutatják meg igazi arcukat.

Nemzetek ligájába "gyenge" volt az egy dolog.

2022. nov. 19. 22:13
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Portugália.

Az 1. válaszónak üzenem, hogy Cristiano Ronaldonak is az utolsó vb-je ez, szerintem motiváltabbak lesznek ők!

2022. nov. 20. 15:16
 7/7 Isti22 ***** válasza:
72%

Papírforma, a döntőben két esélyes nagycsapat volt, a legesélyesebb nyert.

Függetlenül attól, hogy voltak meglepetéscsapatok, a vége papírforma maradt, mint mindig.

2022. dec. 18. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!