Idén ki nyeri a vb t?
Reális esélye a Németeknek, Spanyoloknak, Franciáknak, és esetleg a Belgáknak van.
A legnagyobb esélyesek szerintem a németek, egyszerűen annyira stabil csapatuk van, hogy az elképesztő, konkrétan C csapattal nyerték meg a konf. kupát..
A Franciák is nagyon erősek, a keretük elképesztően sokat erősödött a legutóbbi VB óta, az EB-n látszott, hogy milyen erősek (bár nekik inkább a jövőben lesz világverő kerete, nézd meg milyen 20 éves tehetségek vannak: Lemar, Dembelé, Lafont, Mbappé, Martial, Tolisso, stb)
A spanyolok és a belgák nagyon nagy kérdőjelek nekem, a spanyoloknak most az elmúlt 4 év után úgy látom, hogy végre elég stabil és nagyon erős keretük lett, de az EB-n is lebőgtek, kérdés, hogy most mi lesz velük.
A belgák meg szerintem a legjobb csapat a világon, mégsincs bennük elég erő, jó kérdés, hogy mi lesz velük..
Akiknek nincs már reális esélye az szerintem az Argentín meg a Brazil válogatott, a braziloknak erős csapatuk van (de azért a francia, német csapatok erősebbek, talán a spanyol is), viszont nagyon instabil, képesek kikapni jóval gyengébb noname csapatoktól is, illetve ha nem megy a játék a klasszisoknak akkor meg vannak lőve.
Az argentinoktól meg mindenki vb címet vár, meg messitől is, holott a támadósorukon kívül kb nincs csapatuk, nem értem az embereket komolyan mondom :D Messi egyedül nem fog vb--t nyerni, főleg ha olyan emberek vannak körülötte, mint Higuain, aki 2 méterről nem tud üres kapura gólt lőni.
Portugália, Uruguay, Anglia meg egy top 4-re esélyesek lehetnek akár (valamelyikük legalább), de nyerni nekik már nincs semmi esélyük.
Én viszont személy szerint horvátországtól vagy lengyelországtól meglepetést várok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!