Tmocil kérdése:
Tippmix fogadás eredményét a neten hol tudom a legegyszerűbben fogadási szám alapján megkeresni? Vagyis csak beütöm a fogadási számot és kiadja az eredményt, van rá mód?
Figyelt kérdés
Tippmix oldalon sehol nem találok rá lehetőséget.2022. okt. 18. 13:02
1/6 anonim válasza:
Bet365 alján van olyan, hogy Eredmények (vagy Élő eredmények, nem tudom melyik, alapból olyan nincs hogy élő eredmények, ezért lehet ez az élő fogadási kínálat miatt van így kiírva és ez kell neked), éss kb. minden opció kiementelét meg tudod nézni.
2/6 anonim válasza:
Tippmix segéd app megmondja neked, hogy nyertes-e a szelvény, ha ott is összerakod az események előtt. Utólag szerintem nem lehet, de ha elküldöd itt vagy privátban az eseményeket amiket megraktál, akkor segítek eldönteni.
3/6 anonim válasza:
Ha sima végeredmények kellenek, és nem tudod hol nézd meg, akkor egyelőre még várj azzal a komoly tippmixelgetéssel, mert én pl nem fogadok végeredményekre, de bármikor megtalálom az afgán kecskebúbolók ötödosztályának múlt heti eredményeit is 2 perc alatt max.
Ha ilyen szöglet hendikep, meg játékos teljesítményre fogadsz, akkor jogos a kérdés, azt már nehezebb előbányászni.
4/6 anonim válasza:
Ott ahol a tippmixen lehet szogletre vagy lapra fogadni az eredmények es a statisztikak elerhetoek lesznek az eredmenyek.comon is. Egyaltalan nem nehez utanajarni
5/6 A kérdező kommentje:
Tulajdonképp egy öreg nyugdíjas kollégám fogad minden szarra a Lottózóban. Állandóan Csesztet, hogy nézzem meg neki hogy nyert e. Sokszor azt sem tudja megmondani hogy milyen bajnokság. Kb olyan Sri Lanka női 5-öd osztály hendikep,vagy mit tudom én. Azért kérdem, hogy fogadási esemény számára nem tudok e rákeresni?
2022. okt. 20. 20:24
6/6 anonim válasza:
Ha tippmixen fogadott a tippmix.hun van eredmenyek resz ahol pl a csaopatokra is ra lehet keresni, vagy egyszeruen datumra. Tehat amit kinalnak fogadasra legyen az srilankai bajnoksag, az az eredemnyek kozott is megtalalhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!