Fogadtál a héten? Nyertél?
Figyelt kérdés
Én megraktam, hogy a Bayern-Barca meccsen mindkét csapat szerez gólt és a Barca nyer. Ez sajna elment
A Monaco-Fradira most raktam 2 ezret, hogy a fagyi 2-1re nyer.
Ti fogadtatok a közelmúltban? Bejött?
2022. szept. 15. 19:34
1/34 anonim válasza:
A Sporting-Tottenham mindkét csapat gólon buktam 40 ezret.
2/34 A kérdező kommentje:
Hát az szívás :/
2022. szept. 15. 21:35
3/34 anonim válasza:
BL-EL-EKL kombóra összesen 34 fogadásom volt, szóval mondhatni: Igen, fogadtam :)
4/34 anonim válasza:
*3-as vagyok
Igen, nyertem is. Kedd minuszos volt, szerda pluszos, csütörtök 0-ra kijött
5/34 anonim válasza:
Tegnap és tegnapelőtt összesen nyertem vagy 500 Ft-ot a BL/EL/EKL meccsekkel (kis tétekben játszom a bunda miatt, nem merek tízezreket rakni semmire, így is elég sok fixnek kinéző szelvény ment már el korábban).
7/34 anonim válasza:
Igen. 30 ezret tisztán. Nagy mák volt.
8/34 Jason Howard válasza:
Persze, ezen a héten is fogadtam. És persze, hogy nyertem, nem is keveset. Azért csinálom :-) Hogy mennyit? a Daily profit by JH fb-csoportban láthatod.
9/34 anonim válasza:
Vicces hogy minden kerdes alatt probalod hirdetni magad😂😂
10/34 Jason Howard válasza:
Vicces, hogy nem nézed meg a világ kb. legjobb Betting System-jét (és a bizonyítékokat) :-)
De ez csak neked baj ám, nekem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!