Mit gondoltok Iker Casillas botrányáról?
Figyelt kérdés
Aki nem tudná annyi történt, hogy kiírta, hogy: Meleg vagyok, remélem tisztelsz! Majd 1 óra után leszedte, majd azt írta meghekkelték2022. okt. 10. 06:47
2/6 anonim válasza:
Nem különösebben érdekel, de abból ítélve, hogy a volt válogatottbeli csapattársa, Carles Puyol nagyjából azonnal reagált rá, és elpoénkodta a dolgot ("Ideje, hogy mesélj kettőnkről, Iker."), szerintem benne van, hogy direkt csinálták az egészet. És azért, mert a töke tele van már azzal, hogy a válása óta a média mindenkivel összeboronálja okkal, ok nélkül. Aztán amikor látták, hogy eléggé rosszul sült el a dolog, akkor inkább hackelésre hivatkozva visszatáncoltak, és töröltek mindent.
3/6 anonim válasza:
Sajnálom hogy még 2022-ben sem tudja felvállalni magát.
4/6 anonim válasza:
Jogosan kivolt attól, hogy turkálnak a magánéletében. Bár lehetett volna jobban intézni. Meleg vagyok! De mégse!
Eddig a pontig azt mondom, hogy mekkora troll. Hackelésre hivatkozni azonban szerintem szánalmas
5/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy meghekkelték e a fiókját, vagy az
nylegesen meleg. Barcásként mondom, hogy az egyik leg tiszteletreméltóbb játékos, és valószínűkeg magánembeek www
6/6 anonim válasza:
Spartacusról elterjed az ókori Rómában hogy *uzi.
Hogy megcáfolja, meghirdeti, hogy 100 szűzt "lerendez" a Collosseumban
Megy a dolog, a közönség egyre lelkesebben skandálja "Spartacus! Spartacus!"
De a 99.-nél elfárad, és nem bír a századikkal
a közönség:
"*uzi *uzi *uzi"
--------------------------
A mostnai közönség se jobb sokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!